Elmarad a Budapest pride felvonulás

Ez ugyanakkor nem kormányunk érdeme (továbbra is elzárkóznak a homoszexuális lobbi korlátozásától), maximum a kínaiaknak köszönhetjük meg, mivel a szervezők a mai napon bejelentették, hogy a lmbtqp lobbi legnagyobb rendezvénye a vírushelyzet miatt idén nem kerül megrendezésre.

Nagy örömre azonban nincsen okunk, ugyanis arra a napra hiába szorulnak be a négy fal közé, a programsorozatuk a  jelenlegi állás szerint nem marad el, ugyanis a fesztivál megrendezésre kerül. Továbbá kiemelték, hogy alternatív megoldásokon dolgoznak, amelyekkel helyettesíthetik a felvonulást. A fejlemények ne lankasszák figyelmünket, továbbra is legyünk résen, mivel nem tudhatjuk, hogy a társadalmunkat felforgató démoni erők mivel készülnek a normalitás utolsó bástyáinak ledöntésének érdekében.

Külön hozzátették, hogy továbbra is küzdeni fognak a deviánsok jogaiért, és az őket ért atrocitások ellen. Ugyanis törvénytelennek tartják, hogy például a transzneműek nem rendelkeznek többletjogokkal. Programlistájukat elnézve pedig semmi okunk nem lehet az örömre.

(Szent Korona Rádió)

Székely János püspök a genderideológia erőszakosságáról és az örök evangéliumi üzenetről

Betiltható lenne a Pride! Megfellebbeztük a rendőrségi határozatot

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)