Nem lesz a Covid-segélycsomag része az abortusz!

A konszenzus hiánya miatt visszavonta az ENSZ Népesedési és Fejlesztési Bizottsága azt a tervezetet, amely az abortuszt a koronavírus-segélyekkel együtt juttatta volna el a világ országaiba.

Az ENSZ Népesedési és Fejlesztési Bizottságának ötvenharmadik ülésén folytatott hosszú, bizonytalan és heves tárgyalások életpárti sikerrel végződtek – közölte a CitizenGO, amely korábban aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy a szervezet egy segítségnyújtási nyilatkozat segítségével a járvány kapcsán ne tudja abortuszpárti lépések megtételére kényszeríteni a tagállamokat.

Ezen tervezetek elfogadása hatalmas veszteséget jelentett volna a születendő gyermekek védelme szempontjából. Az életvédők petíciójához végül 528.002-en csatlakoztak, köztük 15.000 magyar, a szervezet pedig az aláírók számával megegyező mennyiségű levelet küldött az ENSZ-bizottság elnökségi irodájába.

Az eredeti dokumentumtervezet tárgyalása három nap helyett végül egy hónapig tartott, a szövegen több alkalommal változtattak.

Ezekből a változtatásokból teljesen egyértelművé vált az abortusz melletti következetesség – derül ki a CitizenGO összeállításából, amely arra is kitér, hogy az abortuszlobbi képviselői tologatták a záróülés határidejét, mivel céljuk az volt, hogy konszenzussal elfogadtassák a nyilatkozatot a határozottan életellenes 15. bekezdéssel együtt. Ez végül nem sikerült: a bizottság elnöke konszenzus hiányában elvetette a javaslatot.

A nyugati liberális államok külpolitikájának bevett eszköze az, hogy a hitelek, segélycsomagok kötelező részévé teszik a legelvetemültebb szabadelvű eszmék előtti meghódolást. Ezzel a metódussal számos kedvezőtlen anyagi helyzetben lévő állam politikai rendszerét fordítják végzetes irányba. Jelen győzelem fontos esemény, a harc viszont folytatódik tovább.

(vasárnap.hu nyomán SzKR)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)