“I don’t speak Hungarian” – A Szabadság téri tüntetés margójára

Lezajlott két “antirasszista” tüntetés a budapesti Szabadság téren lévő amerikai nagykövetség előtt. A résztvevők előbb a bűnöző George Floyd meggyilkolása, majd az állítólagos brutális magyarországi fajgyűlölet ellen tiltakoztak. A Csapás Facebook-oldal egy videó keretében kérte ki az elszánt demonstrálók véleményét, melyek üdítő perceket okozhatnak a normalitás képviselőinek.

A videóban szereplő, “harcos” gondolkodású fiatal hölgyek és urak zöme nem beszél magyarul, de aki mégis, attól megtudhattuk, hogy ha cigány öl meg egy magyart, az nem rasszizmus, továbbá az, hogy a Deák téren magyar szurkolók haltak meg, nem lényeges. Az amerikai fehér bolttulajdonos meglincselése kapcsán elhangzott, hogy a fosztogatások nem tartoznak hozzá a tüntetésekhez. Ha egy rendőr fellép a tüntetők ellen, az már régen rossz.

Miután a tüntetők a saját maguk által skandált jelszavak értelmén is összevesztek, valaki paradox módon megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban valószínűleg több fekete követ el bűncselekményt, mint fehér.

(Kuruc.info és Csapás nyomán Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)