Magyarellenes Trianon reklám “nemzeti” kormányunk finanszírozásával

Az elmúlt időben sorban jelennek meg különböző kisfilmek a televíziók képernyőjén, “nemzeti, keresztény, konzervatív” kormányunk támogatásával a trianoni békeszerződés megkötésének századik évfordulójára, melyek megnézése után öröm helyett csalódásban van csak részünk.

A felvételek a Terror Háza intézményrendszeréhez, és így Schmidt Máriához közel álló Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány megbízásából készülnek.
Az alább csatolt kisfilmben minden állítólagos jószándék ellenére sikerült a készítőknek totálisan megalázni és eléggé visszatetsző megfelelési kényszerbe taszítani a megemlékezés hangulatát, szándékát, irányát.

A film tartalma teljesen átitatott a kispolgári naivitással, bár efelett még szemet lehetne hunyni. Arra azonban, hogy a feltüntetett városnevek mellé Erdély helyett Romániát, Kárpátalja helyett Ukrajnát, Felvidék helyett Szlovákiát, Délvidék helyett pedig Szerbiát jelenítettek meg, nincs jobb kifejezés, mint a civil szervezetek elmúlt harminc évben végzett Trianonnal kapcsolatos munkásságának arcul köpése.
Köszönjük…
(Szent Korona Rádió)