Az Istennel a Hazáért imacsoport e heti fohásza a templom rácsaitól szállt az égbe

Közzétesszük az Istennel a Hazáért imacsoport április 27 – május 3. között mondott imádságait, melyeket mindennap 20 órakor imádkozunk. Ne hanyagoljuk el hitéletünket a járvány idején sem, aki teheti látogassa meg a helyi templomot vagy kápolnát, és fohászát ott mondja el Istenünknek. Az imacsoport linkje.

Úristen! Kinek kezében van minden ország és minden nép sorsa, áraszd hazánkra mennyei áldásodat. Távoztasd tőlünk a háborút, a békétlenséget, éhséget, betegséget és egyéb csapásokat. Könyörgünk Hozzád a járványos betegség megszűnéséért. Te Uram, ki nem kívánod a bűnösök halálát, hanem várod bűnbánatát, tekints kegyesen hozzád térő népedre; s mivel hűségesen akar szolgálni Néked, vedd le róla haragod ostorát. Vezéreld szent akaratod szerint elöljáróinkat, hogy az igazság, hűség és béke áldásai boldogítsák nemzetünket. A mi Urunk, Jézus Krisztus által.

Ámen.

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére!

Ámen.

(64 – Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)