Szabályokat be nem tartó cigányokat kaptak el Romániában

A román csendőrök nem bánnak kesztyűs kézzel a karantént nem betartó vandálkodó cigányokkal. A nethuszár.ro cikkét változatlanul közöljük. 

Lassan a csendőrök is megunják, hogy világjárvány idején is akadnak, akik folyton kijátsszák a szabályokat, és ráadásul a környezetük megfélemlítésétől sem riadnak vissza – legalábbis erre következtethetünk a SpyNews riportjából, a lap szerint Teleormán megyében a csendőrök össze-vissza vertek egy Olaszországból, Spanyolországból és Angliából hazaérkező alvilági figurákból álló csoportosulást.

A említett országokból hazatérő, többségében cigány etnikumú állampolgárok a szabályok szerint kötelezően otthoni izolációba kellett volna vonulniuk, ehelyett az utcákon tébláboltak, megrohamozták a boltokat, kötekedtek az emberekkel és olaszul, spanyolul beszéltek, mert ezt a viccet mg senki sem sütötte el a járvány kitörése óta. A helyiek szóltak a rendőrségnek, akik ki is jöttek, megpróbálták felszólítani a többségében zsebtolvajlást, valamint egyéb nyugati hiányszakmákat űző csoportosulást, hogy fejezzék be a hülyeséget.

Válaszul kőzáport zúdítottak az egyenruhásokra, akiket így meghátrálásra késztettek. Szóval, a rendőrök elmentek, ezek tovább folytatták tevékenységüket, mintha semmi sem történt volna.

Aztán megjelent egy csendőr-kisbusz. Aztán még egy, majd még egy. A Spy News helyi szemtanúkra hivatkozva úgy fogalmaz: „ronggyá verték őket”. Nemcsak a gumibot került elő, bakanccsal, ököllel ütötték a renitenskedőket, akik bemenekültek ugyan házaikba, udvaraikba, de a csendőrség oda is utánuk ment.

Azóta nemcsak ebben, hanem a szomszédos községekben is mindenki betartja a karanténra vonatkozó szabályokat – írja a lap.

(Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)