A magyar balliberális ellenzék egy életre leszerepelt ezzel a viselkedéssel

Gyomorforgató érzés azt látni, hogy ilyen válsághelyzetben az ellenzék most is csak azon munkálkodik, hogy hogyan tudna minél nagyobb politikai előnyre szert tenni és hogy hol tudna minél jobban belekötni a magyar kormány intézkedéseibe és a hatóságokba, akik minden nap azon dolgoznak, hogy szakmai információval lássák el a magyar lakosságot és intézkedéseikkel megkönnyítsék számukra ezt az amúgy is nehéz időszakot. 

Körülbelül két hete van aktívan jelen hazánkban a koronavírus, amely már az egész ország és a magyar társadalom életére is kihat. A magyar kormány által alakított operatív törzs az ország legjobb szakembereiből állt össze, hogy a lehető legjobb stratégiát dolgozzák ki nap mint nap a vírus okozta egészségügyi és társadalmi negatív következményekre.

A hataloméhes liberális ellenzék számára sem a magyar társadalom egészének teljes körű tájékoztatása, sem az idősebb korosztály védelme nem számít, hiszen minden médiaszereplésük alkalmával a kormány intézkedéseit bírálják, miközben fogalmuk sincs a kialakult helyzetről.

Nem lehet elmenni amellett a tény mellett, hogy Magyarországon az első koronavírusos fertőzött egy iráni diák volt, melyre a leggusztustalanabb reakció érkezett a Momentum részéről. Donáth Anna, a párt EP-képviselője az ATV adásában szerencsésnek nevezte Orbán Viktort, mert nem egy magyar állampolgár betegedett meg elsőként.

A migrációt és az ezzel járó következményeket (pl. a veszélyes vírusok gyorsabb terjedését) bizonyára támogató Momentum Gulyás Gergelyt lemondásra szólította fel, mivel szerintük alkalmatlan munkájának elvégzésére.

Donáth szerint semmi összefüggés nincs a migráció és a koronavírus európai terjedése között. Ezzel magyarázható az is, hogy miért jár két felelőtlen párttársa is Barnabás István és Bodrozsán Alexandra a járvány sújtotta területekre és valószínű terjesztik tovább azt hazánkban. Saját felajánlást vagy önkéntes munkát a párt részéről nem tapasztalhattunk.

A már párttagság nélküli Jobbik elnöke, Jakab Péter gúnyosan kezdve közösségi oldalán megjelent videóüzenetét, majd hogy nem a Jobbik sikerének könyveli el a kormány intézkedését, hiszen ez a “Jobbik 5 pontos javaslata” – mondta Jakab. A mai napra már 6%-os balliberálissá vált pártnak már olyannyira nincs saját témája, hogy koronavírus idején is a Fidesz ellen uszítanak egy EU-s és egy árpád-sávos zászló előtt.

Reagálás Orbán Viktor bejelentésére

Reagálás Orbán Viktor bejelentésére#jakabpeter #jobbik #koronavírus

Közzétette: Jakab Péter – 2020. március 18., szerda

A párt országgyűlési képviselője Nunkovics Tibor szintén pártpolitikai előnyszerzésre használja a koronavírust, ahol is kérdőre vonja a kormány azon intézkedését, miszerint december 31-ig megszüntetik a hitelek befizetési kötelezettségét. A Jobbik ezt bizonyára másképp oldaná meg, ha 2020-re marad képviselőjük és tagságuk. Saját felajánlást vagy önkéntes munkát a párt részéről nem tapasztalhattunk.

Orbán "mentőcsomagjának" leleplezése

Nunkovics Tibor leleplezte Orbán "mentőcsomagját", ami segítség helyett még inkább eladósítja az embereket. Add tovább, hogy mindenkihez eljusson!

Közzétette: Jobbik Magyarországért Mozgalom – 2020. március 20., péntek

A még éppen hogy létező kommunisták is megmutatták magukat, nehogy azt higgye az ember, hogy felszámolták őket. A Magyar (Helyesírás Szabályai) Szocialista Párt választmányi elnöke Kunhalmi Ágnesnek még nem sok realitás hagyta el a száját és ez az alábbi sem közelített hozzá. „Érdemes a szociáldemokratákra és a baloldaliakra figyelni most, mert válságban mindig a baloldaliak azok, akik segítenek talpra állítani a gazdaságot”!- fogalmazott.

Az MSZP impotenciája az elmúlt években az ajtónak csapódáson és a magyar szavak helytelenül való leírásán kívül nem sokra emlékezhetünk, kivéve ha egy Budapest Pride rendezvényen kell kiállni a melegekért, ahol aztán verhetik az asztalt, hogy a bejegyzett élettársi kapcsolatot akkoriban ők vívták ki. Saját felajánlást vagy önkéntes munkát a párt részéről nem tapasztalhattunk.

A szemkilövető, táncoslábú Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke elégedetlenségét szintén egy hat perces videóban fejezte ki, melynek minden mondata mögé oda van rejtve a pártpropaganda. Fletó pártja annak ellenére, hogy a WHO közleményében utalt arra, hogy nem segít az emberek tömeges tesztelése, ők szakmailag mégis követelik. Meg a védőfelszerelést is. Meg a munkahelyeket is. Meg mindent is. Saját felajánlást vagy önkéntes munkát a párt részéről nem tapasztalhattunk.

Védjük meg a béreket!

Élőben reagálok Orbán Viktor bejelentésére. A fő cél, hogy az emberek ne maradjanak fizetés nélkül. Ez a legfontosabb.

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. március 18., szerda

Szél Bernadettől mit is várhattunk volna mást, minthogy a korona vírus tombolása közepette is a Fidesz hatalmi harcairól tudósít közösségi oldalán, ahelyett, hogy hiteles információval látná el követőit, melyek rájuk is vonatkoznak.

Ma söpört végig a nyilvánosságon, hogy a járványra hivatkozva a kormány hétfőn napirendre, kedden pedig szavazásra…

Közzétette: Szél Bernadett – 2020. március 21., szombat

 

Így tett Hadházy Ákos is, akinek legnagyobb problémája, hogy a kormány teljes körű hatalmat kért a jelenlegi helyzet mielőbbi megoldása érdekében. A szabadságharcos hegymászónak nem a magyar emberek érdeke a fontosabb.

 

Hétfőn Orbán a járványügyi veszélyhelyzet ürügyén KORLÁTLAN HATALMAT KÉR KORÁTLAN IDEIG. A javaslat szerint ő dönti el,…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. március 21., szombat

 

A civil szervezetek sem maradhatnak ki, hiszen ahol az emberi jogok megjelennek, ott az Amnesty International ott is terem. A szervezet semmilyen realitást nem ismerve felszólalt a karantén is a határzár ellen. “A kormányok koronavírusra adott válaszai és emberi jogi kötelezettségeik” című „előzetes állásfoglalásként” aposztrofált dokumentumukban sorra vették azokat „az emberi jogi aggályokat, amelyekre a járványügyi intézkedések, például a karantén, az utazási korlátozások vagy tilalmak a legnagyobb hatással vannak”. – fogalmaztak.

 

 

Jó lenne azt hinni, hogy ilyen válságos időkben, amikor ténylegesen összefogásra és korrektségre lenne szükség, ahol félre tesszük a pártpolitikát, együtt tennénk a magyar nemzet egészéért. A fontosabb információk továbbítását kötelességünk lenne eljuttatni mindenkinek, akivel kapcsolatban állunk, hiszen egyes tények ismertetése életeket menthet.

A balliberális ellenzés bebizonyította, hogy sokkal fontosabb nekik a hatalom átvétele, hiába nem áll mögöttünk semmilyen szakmai háttér. A magyar kormány a lehető legkorrektebben kezeli az egész Európában kialakult helyzetet és bízzunk abban, hogy nem éri hosszútávú hátrány a magyar lakosság egészét ebben az időszakban.

(Walter Pál Péter – Szent Korona Rádió)