A Vármegye életre hívja a Magyar Ellenállást a keresztényellenes, egy hónapos homokos fesztivállal szemben

A kormánytól elvárják, hogy tiltsák be a Soros-szervezetek által finanszírozott és szervezett egy hónapos Budapest Pridet. A történelmi keresztény egyházaktól pedig állásfoglalást kérnek, hogy összeegyeztethető-e a homoszexualitás a kereszténységgel, amire azért van szükség, mert idén még ökumenikus istentiszteletet is szervez a “Keresztények a melegekért” csoportulás. A Vármegyések július 7-ére utcára hívnak mindenkit, akkor lesz a szokásos felvonulása deviánsoknak…

A tavalyi évben is a vármegyések kemény magja volt az, ami látványosan tudott a homokosok provokatív fellépésével szemben tenni (katt a tavalyi, hídlezárásos megmozdulás videójáért), idén is ők emelik fel nyilvánosan, elsőként a hangjukat. A mozgalom közleménye:

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) felháborodásának ad hangot, hogy a “Budapest Pride” elnevezésű homoszexuális propaganda programsorozat idén egy hónapos időtartamú. Mozgalmunk az egész társadalommal szembeni provokációnak tartja, hogy immáron hangsúlyosan jelen van a “Keresztények a melegekért” szerveződés, ami “ökumenikus istentiszteletet” is meghirdetett, egyéb kereszténységre hivatkozó programokon túl.

Felszólítjuk a történelmi keresztény egyházakat, hogy világos állásfoglalással határolódjanak el a devianciát hirdető propagandától és mondják ki azt az alapvető, máig érvényes tanítást, hogy a homoszexualitás összeegyeztethetetlen a kereszténységgel! Tegyék tisztába a médiában keringő híreket, miszerint “ökumenikus istentiszteletre” is sor kerül a homoszexuálisok szervezésében!

Kíváncsian várjuk, hogy a Fidesz és a Magyar Kormány betiltja-e a Soros-szervezetek által szervezett és támogatott keresztényellenes programsorozatot. Azt már bebizonyították, hogy szavakban, hangzatos szólamokban és plakátokon megvédik Magyarországot és a kereszténységet szavazatszerzési céllal, de most tettekre és valós intézkedésekre lenne szükség, ha hitelesen akarják képviselni a hazafias értékeket.

Az összes parlamenti párttól színvallást várunk el: fejezzék ki, hogy támogatják, vagy elutasítják a “Budapest Pride” elnevezésű egy hónapos fertőt! A hallgatás egyértelmű cinkosságot jelent.

Mivel nincsenek illúzióink a kormányzattal szemben, hogy valóban megakadályoznák ezt a nemzetrombolást, ezért a hazafias szervezetekkel összefogva felemeljük a szavunkat és együttes erővel cselekszünk az alapvető emberi értékek védelmezéséért, úgy, mint az egészséges, hagyományos nemi identitásért, a valódi keresztény értékekért és a konzervatív és tradicionális családmodellért.

Mint az előző évekhez hasonlóan, mi is az utcán leszünk július 7-én, a Budapest Pride felvonulással szemben. Felszólítunk minden jó érzésű magyart a tiltakozásra! Ismét életre hívjuk a Magyar Ellenállást: a hagyományainkat megvédjük a modern deviációkkal szemben!

HVIM vezetőség

Ajánlott olvasmány: Buji Ferenc – A homoszexuális propaganda 

(64 – Szent Korona Rádió)