Szeretnél velük nyaralni? Fogsz!

Soros György egyik magyarországi csápja, a Migration Aid migránsok nyaraltatását szervezi, a lakosság tiltakozása ellenére.

 

A Migration Aid névre “keresztelt” szélsőségesen liberális szervezet közutálatnak örvend a magyar társadalom körében, ami nem is csoda, hiszen miközben az illegális bevándorlók tömegei lepték el a Keleti pályaudvart, velük együtt pedig megérkeztek a csótányok, a szeméttenger és egy bangladesi nyomortelep hangulata, ezek a liberális véglények védelmükbe vették a hódítókat. Etették és itatták őket, de ami a legfelháborítóbb, hogy olyan jogi felvilágosítást tartottak nekik, hogy miként tudják megtéveszteni a magyar hatóságokat.

Néhai szóvivőjük Zsohár Zsuzsanna a nacionalista szervezet ellen támadt, akik elsőként voltak jelen a helyszínen, komoly eredményeket elérve, majd többezres tömegtüntetést szerveztek a Keleti pályaudvarhoz az áldatlan állapotok felszámolása érdekében. Nem is csoda, hogy Zsohár embercsempészettel vádolta meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat, hiszen mindent be akartak vetni annak érdekében, hogy hiteltelenítsék az ellenük eredményesen fellépőket, de később elvesztette a pert és fizetnie kellett a vármegyéseknek.
bb_l8858
Zsohár ellen jelen pillanatban is számolatlan mennyiségben folynak eljárások, többek közt gyermekvédelmi okokból is, ugyanis miután összebútorozott egy bevándorlóval elhagyta korábbi férjét, akitől több gyereke is van.
145402_zsohar_zsuzsanna_a_migration_aid_szovivoje_szir_szerelmevel_samer_alkaleddel_leszbosz_partjainal_2015_december_elejen.
Ezúttal viszont nem Budapest egyik központi pályaudvarát bénítanák meg saját fajtájukat eláruló liberálisok, hanem nyaralni vinnék a migránsokat, természetesen Soros pénzéből. Mindezt úgy képzelik el, hogy sajtóközleményeikben folyamatosan ködösítenek a helyszín kapcsán, sőt olyan helyszíneket neveznek meg, melyekről az adott terület tulajdonosának fogalma sincs. Ezt legutóbb egy Balaton környéki borászattal tették meg.

A Migration Aid most azzal fenyegetőzik, hogy egy Zala megyei táborban fogják üdültetni védenceiket, melyhez faházakat is biztosít egy anonimitást kérő osztrák mecénás. Zala megye több települése is felhördült a hír hallatán. Polgármesterek és a lakosság egy emberként tiltakoznak a tervezet ellen, de a liberális szervezetnek erre az a válasza, hogy nincs szükség sem a lakosság, sem a település vezetésének az engedélyére.

Ezzel az arrogáns magatartással valószínűleg csak növelni fogják a lakosság ellenállásának a mértékét, ami lenézésük nélkül sem éppen elhanyagolható.
FB_IMG_1454622645594

(Idegen Áradat – SZKR)