Online aláírásgyűjtés Budaházyék közkegyelméért

Az online petíció aláírása pár percet vesz igénybe, de ezzel is hozzájárul a hazafiak közkegyelmi kérvényéhez. Írja alá Ön is!

Az “Igazságtalan a Budaházy-ítélet” facebook csoport internetes aláírásgyűjtést indított a CitizenGo oldalán

SZÜLESSEN KÖZKEGYELMI TÖRVÉNY A 2006 ÉS 2010 KÖZÖTTI IDŐSZAK POLITIKAI ELLENÁLLÓI ÉRDEKÉBEN! (katt)  címmel.

Ezzel mindenkinek lehetősége van személyesen is csatlakozni, a Kerepes város által elindított és az ország egyre több települése és civil szervezete által támogatott, közkegyelmi javaslathoz.

Kérjük, aláírásával csatlakozzon Ön is! (katt)

A társadalmi igazságosság szempontjából egyáltalán nem feldolgozható, hogy több mint 10 évvel a gyalázatos 2006-os rendőrterror után…

egy rendőrvezető az embervadászatot aprópénz kifizetésével megússza,

a politikai megrendelők szabadlábon, közpénzekből busásan fizetett állami állásokban szemlélik szenvtelenül egy egész nemzet arculcsapását,

… mindeközben pedig a politikai ellenálló hazafiak börtönben sínylődnek, vagy súlyos fegyházbüntetéssel fenyegetve élnek hosszú évek óta.

Kérjük minél többen közösen az ország legmagasabb közjogi méltóságait, Dr. Áder Jánost, Magyarország Államfőjét és Dr. Kövér Lászlót, az Országgyűlés Elnökét, hogy tegyék meg a megfelelő intézkedéseiket, és terjesszenek elő közkegyelmi törvényjavaslatot az igazságtalanul és aránytalanul súlyosan meghurcolt hazafiak érdekében.

Fontos, hogy sokan álljunk emellé a nagyon fontos ügy mellé, ezért kérjük, hogy mindenki ossza meg ezt a felhívást facebookon, jelezze szóban-, küldje el e-mailben rokonainak, barátainak, ismerőseinek!

Ha összefogunk, együtt sikerülni fog!
Szabadságot a hazafiaknak!

“Igazságtalan a Budaházy-ítélet” facebook csoport

Ha többet szeretne megtudni a Hunnia ügyről: budahazy.org

(Szent Korona Rádió)