Mikrocsip-implantátum svéd irodai dolgozókban

“Te vagy a jövő!” – ezzel a szlogennel népszerűsíti elmebeteg kezdeményezését az a svéd cég, amelyik mikrocsip-implantátumot ültet alkalmazottjaiba.

 

Az USA-ban évek óta léteznek olyan álombéreket kínáló cégek, ahol feltétel a mikrocsip-implantátum beültetése a dolgozók számára. A kötelező jellegű dolgok, azonban gyakran ütköznek ellenállásba, ráadásul egy olyan érzékeny témáról van szó, ami sokakból vált ki ellenérzéseket.

A svéd Epicenter digitális innovációs központ más stratégiát választott és nem teszi kötelezővé a csip beültetését, de egyrészt azon munkatársakat nevezik meg “jövőként”, akik vállalják az oltás útján a szervezetbe juttatható mikro-berendezést, sőt partikat szerveznek számukra, amin csak a “kiborgok” vehetnek részt.

A liberális közvélemény érdeklődéssel fordul a kezdeményezés felé és megjegyzik ugyan, hogy a begyűjtött adatokkal esetleg vissza is lehet majd élni, de hangsúlyozzák, az egészségre biztosan nem káros a beültetés és működtetés.

A csip birtokosai belépőkártyaként használhatják, de a vállalati nyomtatóhoz és egyéb gépekhez is ennek segítségével férhetnek hozzá, sőt még az üdítőautomatát is ezzel tudják használni.

Egy ilyen mikrocsip-implantátum tervezése, gyártása, emberi szervezetbe juttatása és a rendszer üzemeltetése nyilván nem filléres beruházás, de ennek ellenére, aki igényli a beültetést ingyen és bérmentve léphet be a “kiborgok” táborába, mely a cég saját bevallása alapján jelen pillanatban is népes, de egyre bővül.
16359847_23881c2bb3fc56e9d9f9c8d4fdbb6395_wm

Szerkesztőségünknek egyetlen kérdése van: Rajtunk kívül senki nem hallja az Apokalipszis lovasainak dübörgését?

(Index nyomán SZKR)