Na ez nem semmi! Újabb médiahisztéria a cionista sajtóban – főszerepben a TASZ

Újra a Betyársereg került a középpontba az ATV-nél. A ma esti híradójukban lehoztak egy anyagot “Közmunkásokat vertek” címmel, amelybe honlapunkat és mozgalmunkat is belekeverték. A 2014-ben történt esetet, hónapokkal később lezárták, de a TASZ felmelegítette az ügyet és így újraindult a nyomozás. Reméljük, hogy a kormány ígéretének megfelelően, a “civil” szervezetek közül a TASZ-t is, mint komoly nemzetbiztonsági problémát jelentő szervezetként fogják majd vizsgálni.

Úgy látszik, hogy a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) munkatársai nem találnak valódi megoldásra váró, a magyarság problémáit is érintő, ügyeket maguknak, ezért régi eseteket kutatnak fel, hogy ismét, a külföldről pénzelt szervezetükről szóljanak a hírek. Szerencsére a 444.hu és hasonszőrű cionista testvére az ATV az egyetlen, amely eddig felült ennek a baromságnak.

Még egy részlet, amit nem tudunk hová tenni. “A bőnyi rendőrgyilkosságról ismert Betyársereg…” – így említik meg először a bejátszásban a mozgalmunkat. ENNYIRE ROHADT MOCSKOS PATKÁNYOK VAGYTOK!

tasz

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETITEK AZ ATV ÉS A TASZ KÖZÖS MÉDIAHISZTIJÉT

(Betyársereg)