(+Videó) Ásotthalmon fogták el tavaly a würzburgi baltás terroristát

Kiderült, hogy tavaly júniusban Ásotthalmon fogtuk el, és regisztrálta a magyar rendőrség azt a magát afgán fiatalkorúnak hazudó, de valószínűleg pakisztáni nagykorú terroristát is, aki Németországban egy vonaton baltával és késekkel kaszabolt le több ártatlan embert – írja Facebook oldalán Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere.

Hétfőn este egy 17 éves, magát afgánnak valló migráns fejszével és késsel rontott egy regionális vonat utasaira a bajorországi Würzburg közelében. Három embert súlyosan, egy negyediket könnyebben megsebesített.

Toroczkai László Facebook oldalán közzétett poszt szerint, a támadót még Ásotthalom területén fogták el és regisztrálták.

“Kiderült, hogy tavaly júniusban Ásotthalmon fogtuk el, és regisztrálta a magyar rendőrség azt a magát afgán fiatalkorúnak hazudó, de valószínűleg pakisztáni nagykorú terroristát is, aki Németországban egy vonaton baltával és késekkel kaszabolt le több ártatlan embert. 

A németországi kormánytisztviselők és rendőri vezetők szokás szerint siettek hazudozni és bizonygatni, hogy nem iszlamista merénylőről van szó, aztán maga az Iszlám Állam hozta nyilvánosságra azt a videót, ahol a migráns a terrorszervezet tagjának vallja magát.”

– áll a közleményben.

A baltás támadó “a Kalifátus katonájaként” beszélt magáról, miközben a kezében késsel hadonászik és annak használatával fenyegetőzik. Valamint, arra szólította fel az Iszlám Állam híveit, hogy saját országukban öljék meg a “hitetleneket”.

“Elmúlt az az idő, amikor ti az országunkba jöttetek, hozzánk intézett kérdés nélkül megöltétek asszonyainkat és gyerekeinket (…) Így Isten segítségével minden utcán, minden faluban, minden városban és minden repülőtéren támadás fog érni benneteket (…) Láthatjátok, hogy az országotokban, a házatokban éltem. Isten segítségével, saját házatokban fogalmaztam meg ezt a tervet. És Isten segítségével, saját házatokban foglak benneteket lemészárolni”

– fenyegetőzik a videóban:

 

Toroczkai László szerint, ezt a támadást is meg lehetett volna előzni, ha nem nyílt, hanem zárt táborokba vinnék az elfogott illegális határsértőket.

“Itt az ideje végre, hogy azt a kérésemet is megvalósítsa a kormány, hogy az általunk elfogott migránsokat ne nyílt, hanem legalább zárt táborokba szállítsák (persze, a kitoloncolás lenne a legjobb), mert talán akkor ezt a terrortámadást is meghiúsíthattuk volna. Hiába voltunk mindig éberek, ha aztán a hatóságok futni hagyják az általunk elfogottakat.”

Bocsánatkéréssel tartoznak a migránsimádók

A harcos polgármester elítéli azokat a nyugati politikusokat és rendőri vezetőket is, akik minden támadás, merénylet után pofátlan módon arról hazudoznak, hogy a támadások nem hozhatóak összefüggésbe az illegális bevándorlással. Valamint a migrációt támogató szervezeteket is felszólítja, hogy kérjenek bocsánatot az ártatlan áldozatoktól. (Valóban itt volna az ideje, hogy a migránssimogatók végre belássák, amit tesznek az maga a terror és pusztítás esztelen támogatása – a szerk. )

“Egyúttal szeretném mély megvetésemet kifejezni azon nyugati politikusok és rendőri vezetők iránt, akik minden merényletnél, gyilkosságnál, molesztálásnál, nemi erőszaknál igyekeznek azonnal eloszlatni, hogy dzsihadistáról van szó, és persze az elkövetőnek nincs köze a migránshullámhoz.

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy a bűncselekményt elkövető bevándorló hányadik generációs és mi motiválta, az a lényeg, hogy ide jött, de nem képes beilleszkedni az európai kultúrkörbe, meggyilkolt, megerőszakolt, megnyomorított ártatlan civileket.

Az sem érdekel, hogy 1000 migránsból hány alvó terrorista van még, mert egy is sok. Gusztustalannak tartom azoknak a politikusoknak a sajnálkozását, akik Európára szabadították ezt a veszedelmet, most pedig sajnálják ugyan, de azt mondják, hogy tanuljunk meg együtt élni a pokollal.

Az illegális migrációt támogató, a határt védelmezőket támadó szervezetek, csoportosulások tagjait pedig arra kérem, hogy térdelve kérjenek bocsánatot mindannyiunktól, de legfőképpen az ártatlan áldozatoktól!”

írja Toroczkai László Facebook oldalán.

(Idegen áradat-SZKR)