Tyirityán Zsolt üzenete: Tudom ki vagy! – az atv hazugságainak margójára

„Kívánom neked őszintén, hogy élj nagyon hosszú életet, mert az ilyen nyomorultak számára, mint, amilyen te vagy a lét minden egyes pillanata, iszonyatos szenvedés.” – a Betyársereg vezetőjének személyes üzenete.

uzenet-cikk-0722-02

Kívánom neked őszintén, hogy élj nagyon hosszú életet, mert az ilyen nyomorultak számára, mint, amilyen te vagy a lét minden egyes pillanata, iszonyatos szenvedés. Valamint ajánlom még neked Alföldi Géza „A patkánynak minden patkány” című versének második versszakát:

Aljas, tehát aljas minden,

hite nincs, hát nincsen Isten,

tolvaj, tehát tolvaj más is,

megfojtja a jó apját is,

becstelen, nincs becsült se,

patkány szem a szemüvegje,

patkány tett a gondolatja,

csak a patkány gondot hallja,

mindenben csak magát látja,

hazugság az igazsága.

Az ügy háttere és az atv hazugságai

A cionista hazugsággyárként üzemelő szennymédia nemrégiben egy zajos hangfelvételt tett közzé, amely állításuk szerint Zagyvarékason készült a Magyar Önvédelmi Mozgalom nyári táborában, ahol vendég volt Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője is. A felvételeken elhangzik, hogy hivatalos szervektől kapott felkérést a Betyársereg legénysége, hogy vegyenek részt a migránsválság hathatós kezelésében. Azt, hogy Tyirityán Zsolt mit értett ezalatt a kijelentés alatt, ezt még senki nem kérdezte meg tőle, ennek ellenére már kész tényként kezelik, hogy a kormányzat megbízásából a Betyársereg tagjai, rendőrnek öltözve, gyilkosságot, illetve erőszakos bűncselekményeket követtek el. A közönség soraiban ismételten jelen volt, egy patkány, aki jellemtelen módon az előadó megkérdezése nélkül hangfelvételt készített, és azt kellően manipulálva, hamis alapokra építve próbálta hasznosítani és egy országos botrány kirobbantásához felhasználni. Sikertelenül… nagyon súlyos bűncselekményekkel megvádolva egy igen népszerű hazafias sportmozgalom teljes tagságát.

A képünkön látható személy szemmel láthatóan gyűlöli a nyilvánosságot, ám ez egyszer figyelmetlen volt. Ismerjük a képen látható személyt. Hamarosan bemutatásra kerül, hogy ki is ő valójában!

uzenet-cikk-0722-01

Leleplező cikksorozatunkat magáról az ATV-ről, az elmúlt években kiprovokált botrányokról, a beépített személyekről (Hit Gyülekezete aktivistái) folytatni fogjuk. Ígéretünkhöz híven ezt a témát most már kiemelten kezeljük!

(Betyársereg)