Egy tollvonással tönkretenni céget, családot, életeket!

Beke István felesége, Csilla közleményében foglalta össze, hogy az utóbbi időben milyen megpróbáltatások érik őt és csaladját, illetve azt, hogy hogyan probálja a titkosszolgálat ellehetetleníteni vállalkozásuk működését. A titkossszolgálat emberei ezúttal sem hazuttolják meg önmagukat, aljas módon tesznek tönkre céget, családot és életeket.

“Fél éve tapasztaljuk nap mint nap, hogy a titkosszolgálatok tolakodó szeme és füle nem ismer határokat és úgy gondolják, nincs az a hatalom, ami túl nagy lenne számukra. Persze, gondolják ők, mindezt a mi védelmünkben!
A módszeres, alattomos, nyilvános tönkretétel Isti irányában az emberek kiállásába ütközött és Ő, mi, maradtunk a nekünk szánt úton! E kemény hónapok alatt minden törvényes lehetőséggel élve, támogattam Istit, a családot, neveltem gyerekeinket, próbálva kicsit Apa helyett Apa is lenni és vezettem cégünket!
Azt a céget, amely 1999 óta foglalkozik biztonságtechnikával, melyet nagyon sok munkával építettünk fel, magunk, kollégáink és nem utolsó sorban megrendelőink, beszállítóink segítségével.
Az eltelt idő alatt soha nem kaptunk semmiféle büntetést biztonságtechnikai szakterületen, folyamatosan képeztük magunkat, embereinket, és mégis célpontá váltunk.

A román titkosszolgálat bármilyen indoklás hiányában visszavonta előzetes beleegyezését működésünket illetően, ez egyenértékű a működési engedélyünk semmisségével biztonságtechnikai szakterületen.
Ennyi! – Mi ez, ha nem merénylet a család megélhetése ellen?
Ez már nem csak Isti ellen van! Kiveszik a gyerekek, a család, az alkalmazottak szájából a kenyeret? Tudatosan tönkreteszik és veszélyeztetik a megélhetésünket? Miért?
Mert amit „ csináltam”, „csináltunk” az jó volt, netán túl jó? Biztonságos alapokon tettük a dolgunkat, klienseinkben mérve, soha nem dolgoztunk nemzetiségi vagy politikai alapon. A céget nem négy évre tettük fel!
18 éve piacon vagyunk, ezt kell egy tollvonással tönkretenni???
Megtehetik! – és nincs aki ezt számonkérje!
Nemet mondtam a cég eladására, amivel az eltelt hónapokban
„bombáztak” ,nemet mondok ma is, és holnap is azt fogok!
Nekünk a cégünk életformává vált! Szeretjük amit csinálunk! Ebből élünk! Ehhez értünk!
Feladni nem fogom és nem fogjuk! Küzdeni fogunk a végsőkig, és azután is!
Közvetett módon az Isti biztonságos hátterének tönkretétele a cél, nem számít, hogy a „járulékos veszteség”, ártatlan gyerekek, ártatlan emberek személyében merül ki!
Kitartok! Bízok önmagunkban, hiszem azt, hogy a nehézségek között mindig ott van a lehetőség és Isten segítségével élni fogok vele!

Nagyon szeretném, ha minél többen tudnának ez újabb ocsmányságról! Köszönöm!”

Beke Csilla, a meghurcolt hazafi felesége.