Lelepleződés: titkosszolgálati megrendelésre vegzálják Orosz Mihály Zoltánt

Megrendelésre – titkosszolgálati kapcsolatok miatti – bírói hivatali visszaélés előkészületei derültek ki – adta hírül Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere, és az Érpataki Modell Országos Hálózatának vezetője. Egy névtelen, figyelmeztető levelet kapott ugyanis a bíróságtól. 

A mai napon figyelmeztető levelet kaptam a Püspökladányi Járásbíróságról, ezennel nem a joggyilkos Szilvási László bírótól, hanem az ottani igazságszolgáltatáson belüli másik ismeretlen személytől, mely figyelmeztet a brutálisan elfogult Szilvási bíró sérelmemre elkövetni tervezett joggyilkos tervéről – kezdi bejegyzését a bátor polgármester Facebookon.

Alább a levél:

“Tisztelt Orosz Mihály Zoltán polgármester úr!

Az alábbiakról szeretném Önt tájékoztatni. Bennünket is teljesen megdöbbent az Ön ellen tervezett rendkívüli bírói visszaélés, amire itt Püspökladányban készül dr. Szilvási László bíró: Annak ellenére, hogy igazolatlanul Ön soha nem maradt távol a tárgyalásról, Szilvási bíró mégsem hajlandó önnek szabályszerű idézést küldeni a jövőben, hanem az Ön számára kiszámíthatatlan időpontban, váratlanul elő akarja vezettetni a média előtt megalázva, annak ellenére, hogy az elővezetésnek semmilyen jogalapja nincsen. A JOGALAP NÉLKÜLI ELŐVEZETÉST SZILVÁSI BÍRÓ MÁR EL IS RENDELTE A NYÍREGYHÁZI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON.

Tekintettel arra, hogy az igazságszolgáltatásban sokan vannak még a tisztességes kollégák, ezért ajánlom Önnek, hogy minél előbb nyújtson be elfogultsági kifogást a visszaélésre készülő eljáró bíró ellen, sürgősen tegyen feljelentést hivatali visszaélés miatt az ügyészségen, haladéktalanul forduljon a lehető legnagyobb nyilvánossághoz és tájékoztassa erről közvetlenül az ügyészi- és bírói kar minél több résztvevőjét.

Annak ellenére, hogy nem értek mindenben egyet Önnel, de erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy tájékoztassam Önt az Ön erkölcsi és becsületbeli sérelmére tervezett, készülőben lévő és a közeljövőben végrehajtandó kirívó bírói visszaélésről. Bennünket is felháborít, hogy bizonyos megrendelésekre titkosszolgálati kapcsolataik miatt bírák és ügyészek jogalap nélküli, teljesen atipikus és eltúlzott eljárási cselekmények (média hecckampány céljából, jogalap nélkül, nyilvános közszereplők bujkáló bűnözők módjára való elővezetésének stb.) végrehajtására merik ragadtatni magukat, teljesen lejáratva a magyar igazságszolgáltatás tekintélyét, ahelyett, hogy annak megtisztításán dolgoznának.
Kérem konkrét levelem megsemmisítését a tartalmának szabad felhasználása mellett.

Püspökladány, 2016-05-24.

Az igazságszolgáltatás egyik egyenlőre ismeretlen szereplője Püspökladányban”

 (A jog gyilkosai – Szent Korona Rádió)