Georg Spöttle: Több száz IS terrorista Németországban

A bűnüldöző szervek lassan kikecmeregnek a „merkeli migránssimogatásból” és elkezdtek konkrét tényeket nyilvánosságra hozni. A Szövetségi Bűnügyi Hivatal (Bundeskriminalamt) bevallotta, hogy nagyon sok terrorgyanús személy érkezett az Unióba a migránsáradattal. – írja Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő.

Eddig 244 személyt kezelnek gyanúsítottként és ebből 19 személy ellen már vádat emelt az ügyészség. Az elkövetkezendő hetekben az információk alapján újabb 20 vádemelés születhet. Az eddigi, hírszerzési, adatok alapján 369 terrorista érte el Németországot.

Több gyanúsítottat más migránsok, például keresztény szírek és irakiak buktattak le, mivel felismerték az Iszlám Állam kínzóit vagy kivégzőit a menekültáradatban. Sok „háborús bűnös” még fotókon is dokumentálta rémtetteit és így a közösségi oldalakra feltöltött fotók, videók bizonyítékként szolgálnak a nyomozóknak. A mobiltelefonok tartalmát is ellenőrzik gyanússá vált személyeknél. Az itt tárolt adatok, telefonszámok, böngésző előzmények, sok esetben, szintén magukért beszélnek.

A BKA szerint komoly probléma, hogy a migránsok 60%-a nem rendelkezik semmilyen személyi dokumentummal. Adataikat saját bemondásuk alapján veszik fel.
A baloldali pártok pl., „Die Linke” már prüszkölnek, hogy még ha valóban vannak is a migránsok között kiképzett terroristák, akkor sem szabad ezeket az adatokat hangulat-és pánikkeltésre felhasználni.

A tegnap előtt, Olaszországban őrizetbe vett afgán férfiak is az IS-nek akartak terrorcselekményeket végrehajtani Londonban. Találtak náluk erre utaló fotókat, rajzokat és feljegyzéseket. Annak ellenére, hogy szociális segélyen éltek Barin, rendszeresen Londonba repültek feltérképezni lehetséges célpontokat.

Igaz a bűnügyi statisztikák is magukért beszélnek. A BKA megvizsgált 70.000 bűncselekményt, mint szexuális zaklatás, rablás, kábítószerrel való visszaélés, üzleti lopás, zseblopás,… Kiderült, hogy az elkövetők 45%-a frissen érkezett migráns volt. Ausztriában sem jobb a helyzet, egy ottani rendőr barátom is rendszeresen beszámol a nemi erőszakokról, a tömegverekedésekről, amelyek a „menekültotthonokban” törnek ki.

Nagyszerű, hogy Brüsszel a kvótájával ezeket akarja ránk kényszeríteni. Remek meglátása volt egy barátomnak facebook posztjában. A hitehagyott, bandázó, alkoholt vedelő ex-muszlim nem integrálódott, hanem ugyan olyan veszélyt jelent a társadalomra, mint egy iszlamista. Belőlük táplálkozik a szervezett bűnözés pl., a libanoni maffia.

Tudom, hogy a népszavazás meg fogja mutatni Brüsszelnek, hogy népünk sem akar potenciális bűnözőkkel és terroristákkal együtt élni, hogy nem akarunk párhuzamos társadalmakat és olyan embereket, akik a demokratikus, keresztényalapú társadalmunkat megkérdőjelezik, sőt megváltoztatni szándékoznak.

Miért minket akar Brüsszel repressziókkal sújtani? Miért nem a gazdag muszlim országokat pl., a Szaúdi Királyságot? Nyelvileg, vallásilag és kulturálisan azonos népcsoportokról van szó. Azonnal munkába tudnának állni, nem kellene éveket nyelvtanulásra és integrációra vesztegetni. Európában évekig küszködnek majd a nyelvvel és addig mi, adófizetők tartjuk el őket.

Érthetetlen számomra, hogy miért kellene nekünk idegenekre fordítani erőforrásainkat, olyan idegenekre, akik nekimentek a határainkat őrző rendőröknek, akik törvényeket semmibe véve, erőszakkal törnek be országainkba. Ezeket egy egészséges társadalomban ellenségnek és nem menekültnek hívják.

(georgspottle.com-Idegen áradat-SZKR)