Bevándorló erőszakolt meg egy liberális norvég politikust – az áldozatnak bűntudata lett

Körülbelül öt esztendeje egy szomáliai migráns megerőszakolta Karsten Nordal Haukent. A norvég fiatalember azonban a Szocialista Baloldali Párt tagjaként ma is meggyőződéses antirasszista.

 

 

 

A párttag a norvég állami tévének nyilatkozott egy olyan műsor keretében, amely mentális problémákkal és a lelki küzdelmekkel foglalkozik. Nordal Hauken nehezen dolgozta fel az esetet: gyógyszerhez, alkoholhoz és drogokhoz nyúlt, mégsem ez az áldozat legnagyobb baja, hanem az, hogy a mai napig bűntudat gyötri, furdalja a lelkiismeret.

Az elmebeteg baloldali hazaárulót saját tragédiája sem térítette jobb belátásra
(clicks: 26) Az elmebeteg baloldali hazaárulót saját tragédiája sem térítette jobb belátásra

 

Ugyanis az elkövető négy és féléves börtönbüntetés kapott a nemi erőszak miatt, majd Norvégia a szomáliai bűnözőt kiutasította. A férfi szerint ez olyan, mint amikor egy dühös apa végső bosszút áll azon, aki gyermekére támadt. Szerinte ez nem helyes. Nordal Hauken nehezen viseli el, hogy az erőszaktevő jövője sötét és bizonytalan lesz Szomáliában.

Úgy érzi, hogy ő a felelős az erőszakos migráns balsorsáért. Karsten Nordal Hauken máskülönben egy feminista férfi, de saját bevallása szerint heteroszexuális.

Itt lehet gratulálni az alkalmi partnerétől könnyes búcsút vevő szocinak: https://www.facebook.com/karsten.hauken

Kövesse rovatunkat a Facebookon is!

(Alfahír – Idegen Áradat – SZKR)