Zsidó bosszú – eszméletlen palesztint végeznek ki a nyílt utcán (+videó)

Két palesztin férfi támadt késsel Hebronban egy katonai ellenőrző pontnál izraeli katonákra, az egyik katona könnyebben sérült. A késsel támadó 21 éves palesztinok Ramzi Aziz al-Qasrawi és Abed al-Fattah Yusri al-Sharif voltak, mindkét támadót a katonák lelőtték de egyikük még élt amikor szabályosan kivégezték.

 

Az ilyen támadások a zsidó katonák ellen szinte mindennaposak mióta Netanjahu és halálkormánya teljesen lezárta az izraeli-palesztin béketárgyalásokat.

Egy tanú elmondása szerint: “Hallottam a lövéseket kimentem a házam elé, hogy megnézzem mi történt. Több izraeli katonát láttam, akik kiabáltak és láttam a két földön fekvő fiatalt. Az egyik katona közeledett a földön fekvő eszméletlenhez és lelőtte.”

A felvétel jól mutatja, hogy az orvosi csapat a közepesen sebesült zsidó katonával foglalkozik, figyelmen kívül hagyva a még életben levő palesztint.

A palesztin férfi nem kap elsősegélyt, nem is jelent veszélyt senkire, egyszerűen a helyszínen kivégzik. Az orvosi csapat és a katonák meg sem rezzennek a kivégzés láttán. Netanjahu szerint ez az eset nem képviseli az izraeli védelmi erők értékeit, vizsgálatot fognak indítani az eset kivizsgálására.

A felvételen látható közöny, amelyet az orvos csapat és a körülöttük lévő zsidó bámészkodók tanúsítanak, valamint az hogy a lövés gyakorlatilag senkit nem ért váratlanul, bizonyítja ismét, hogy a kivégzések amiket izraeli katonák hajtanak végre már “rutin eljárásnak” számít, és semmiféle vizsgálatot nem fognak indítani.

55
(clicks: 52) Látszik amint a háttérben az egyik katona ad valamit a másiknak (talán lőszert)

 

 

56
(clicks: 31) A zsidó katona felhúzza fegyverét

 

Célzott lövést ad le a földön fekvő magatehetetlen férfira
(clicks: 30) Célzott lövést ad le a földön fekvő magatehetetlen férfi fejére

 

“Fél órával később a zsidó katonák fekete lepelbe csavarták a két holttestet és elszállították őket ismeretlen helyre” – tette hozzá a tanú.

 

 

(DG – SZKR)