Kölni erőszak: csak egy migráns van előzetes letartóztatásban

A Kölnben erőszakoskodókról kiderült az, amivel mindenki tisztában volt eddig is: MIGRÁNSOK!
Összesen 1075 feljelentés érkezett a kölni rendőrséghez a városban szilveszterkor történtek miatt, a panaszok közül 467 szexuális természetű: a zaklatástól a megerőszakolásig terjed.

 

 

A szilveszterkor Kölnben nőket szexuálisan zaklató és megrabló gyanúsítottak túlnyomó többsége migráns – jelentette be hétfőn a kölni ügyészség.

Ulrich Bremer közlése szerint eddig 73 gyanúsítottat sikerült azonosítani, és zömük észak-afrikai.

„Az illetők túlnyomó többsége az általános értelemben vett menekülti kategóriába esik” – mondta az ügyész az AP amerikai hírügynökségnek, hozzátéve, hogy „teljes képtelenséget” állítanak azok a közelmúltbeli sajtóhírek, melyek szerint mindössze 3 gyanúsított lenne migráns.

Az ügyész pontos adatokkal szolgált arról, hogy az eddig azonosított 73 gyanúsított milyen állampolgárságú: 30 marokkói, 27 algériai, 4 iraki, 3 német, 3 szíriai, 3 tunéziai. Líbiát, Iránt és Montenegrót 1-1 állampolgár képviseli.

„Különböző menekültstátusuk van. Akad köztük illegális bevándorló, menedékkérő és menekültstátusért folyamodó” – mondta Bremer. Hozzátette, hogy a 73 közül 12 gyanúsított ellen szexuális bűncselekménnyel kapcsolatban indult eljárás, ám csupán egyikük van őrizetben, nevezetesen egy marokkói, aki tavaly novemberben érkezett Németországba.

 

(mno.hu nyomán- Idegen áradat- SZKR)