Az (i)gazságszolgáltatáson belüli bűnözések és joggyilkoságok esetei I.

Bizonyára tudja, hogy ha valaki foglalkozása körében súlyos hibát követ el, akkor azt felelősségre vonják, és ha kell el is tiltják a további munkavégzéstől.

Ön tudja azt, hogy ha az (i)gazságszolgáltatásban rendőrök, ügyészek és bírók „bűnszövetségben” koholt bizonyítékok alapján törvénytelenül hosszú évekre ítélnek el ártatlanul egy embert gyermekgyilkosság miatt a valódi elkövető helyett, akkor mi történik a magyar (i)gazságszolgáltatásban?

A koholt bizonyítékok alapján a gyilkossággal megvádolt és elítélt ember meghurcolói rendőrök, ügyészek, bírók semmilyen felelősségre vonásban nem részesültek, hanem a bűnszövetségben elkövetett bűneik bizonyítékait ötven évre titkosították.

Követeljük az ártatlan ember gyilkossággal való elítélésében részt vevő rendőrök, ügyészek, bírók felelősségre vonását, és foglalkozásuktól való eltiltását. Addig nem lesz rendszerváltozás, amíg az (i)gazságszolgáltatáson belüli bűnözés és bűnpártolás ellen nem lesz hatékony fellépés a jogász társadalom tisztességes és nemzetszolgáló rétege részéről.

(Jog gyilkosai – Szent Korona Rádió)