Ma is tüntetés robbant ki Kézdivásárhelyen a meghurcolt vármegyésért!

Kétszer annyian gyűltek össze Kézdivásárhelyen, mint tegnap.  Folyamatosan csatlakoznak a járókelők is, a rendőrség ismét nagy erőkkel van a helyszínen. A tömeg skandál, a feszültség tapintható.

2015.12.03.  16:30-tól (csonkahoni idő szerint) ismét tüntetés kezdődött Kézdivásárhelyen, ahol a tömeg egyre dühösebb és folyamatosan skandál, rigmusokat skandál. A tömeg nagyobb, mint tegnap. Körülbelül 2500-3000 fős, ami nagyon komoly egy 18.000-es településen. A felszólaló vármegyés H. István sem tudott még szóhoz jutni a skandálástól. Ő az egyébként, akinél szintén tartottak házkutatást és jelenleg tanú az ügyben. Amint tudunk bővebbet, jelentkezünk.

A tegnapi tüntetés videója:

Tüntetés zajlik Kézdivásárhelyen! – Követelik a hazug vádak ejtését!
16.00-kor kezdődött a spontán gyülekezés a hazug terrorváddal letartóztatott Beke István HVIM tag melletti kiállásként. Több mint öt száz fő jelent meg a helyszínen és hangosan követelik az ártatlanul letartoztatott székely hazafi kiengedését, illetve a teljesen légből kapott hamis vádak ejtését. A felháborodott tömeg a rendőrség felé vette az irányt ott tiltakoznak a teljesen hamis vádak ellen. Majd most már a központ felé tartanak. Jelentős a rendőri készültség. A letartóztatott Beke István nevét skandálják, illetve, hogy Igazságot Akarunk!

A korábbi beszámolóink, a teljes igazság az ügyben itt olvasható.

(Székelyföld Nem Románia! – Szent Korona Rádió)