Az RTL Klub ismét rágalomhadjáratra készül Érpatak ellen

Újabb tény- és hírhamisításra készül az RTL Klub nevű hazugsággyár és szennycsatorna a Házon kívül című műsorában 2015.10.28-án. Gondolatokat hagynak el, és mondanivalót másítanak, hiába szólították fel a szerkesztőket a korrekt tájékoztatásra. Ma este adásba kerül, annak ellenére, hogy nem járultak hozzá a leadáshoz.

A „tényfeltáró” riportban még az elemi egyeztetést sem tartják be, az érpataki polgármester és a gyermekvédelmi szakember hírhamisító módon megcsonkított mondataival kapcsolatban.

“Nincs Isten, mondják a balgák.” olvasható a Bibilában A hírhamisítók elhagyják a mondat második felét: “mondják a balgák” és utána azt állítják, hogy a Biblia azt tanítja, hogy “nincs Isten” hiszen ez van benne a Bibliában és ők onnan idéznek.

Íme a levél, melyre nem hajlandók válaszolni:

Tisztelt Serdült Szilvia!

1./ Amennyiben ezzel a részlettel kívánja megismertetni a nézőközönséget, akkor csak úgy járulunk hozzá, ha az alábbi negyed és félmondatok elhagyása nélkül, meghamisítatlanul teszi közzé a gondolatainkat. A gondolatok csonkításához és az ez általi hírhamisításhoz nem járulunk hozzá, hanem megjelenés esetén kártérítést fogunk kérni ezen csúsztatásaik miatt. A problémák elkerülése végett további egyeztetés céljából ajánlom a leghatékonyabb formát a telefonon keresztüli egyeztetést az alábbi számon: 06 30 9 678 777.

2./ A félretájékoztatást és a hírhamisítást szolgáló-okozó elhagyott gondolat-rész: “Ha tudja azt, hogy nálunk mi minden zajlik, hogy mi mi mindent megtettünk azért, hogy ezek a gyerekek ne menjenek el. Hogy a szülők alkalmassá váljanak arra, hogy minél hamarabb visszakapják …”

Uri Valéria: 35.43
“életvezetési tanácsokat adunk nekik, gyermekneveléssel kapcsolatos tanácsokat adunk nekik. Tanfolyamot szerveztünk a hátrányos helyzetű nőknek, hogy hogyan kel takarítani azt sem tudták, hogyan kell pókhálózni”

A félretájékoztatást és a hírhamisítást szolgáló-okozó elhagyott gondolat-rész: “… hogy mire lehet használni a legalapvetőbb, olcsó hipó és ecet nevezetű tisztítószereket. Tehát nagyon sok olyan probléma van ezekben a családokban.”

3./ A gondolatok széttrancsírozása meghamisítja a mondanivalót, a gondolat így hangzott el és minden része teljesen és szervesen összetartozik, csak így teljes, ezért csak így járulunk hozzá:

Uri Valéria: “Ha tudja azt, hogy nálunk mi minden zajlik, hogy mi mi mindent megtettünk azért, hogy ezek a gyerekek ne menjenek el. Hogy a szülők alkalmassá váljanak arra, hogy minél hamarabb visszakapják, életvezetési tanácsokat adunk nekik, gyermekneveléssel kapcsolatos tanácsokat adunk nekik. Tanfolyamot szerveztünk a hátrányos helyzetű nőknek, hogy hogyan kel takarítani azt sem tudták, hogyan kell pókhálózni, hogy mire lehet használni a legalapvetőbb, olcsó hipó és ecet nevezetű tisztítószereket. Tehát nagyon sok olyan probléma van ezekben a családokban.”

4./ Uri Valéria nevét rövid U-val kell írni!

5./ Kérdés: Mi lesz a felirat a megnevezésekor: Mit írnak titulusnak nála és nálam??? Uri Valéria Szociális és Gyermekjóléti Intézményegység vezetője. Az esetemben kérem feltüntetni: Érpatak polgármestere, az Érpataki Modell Országos Hálózatának vezetője ugyanis ilyen titulus mellett adtam az interjút.

6./ A félretájékoztatást és a hírhamisítást szolgáló-okozó elhagyott gondolat-rész: “Az a probléma, hogy a nemzetközi felforgató szervezeteknek a média-szuggessziója és úgynevezett “szakemberi” révén azzal nem foglalkoznak, hogy az a család az család-e.

Orosz Mihály Zoltán: 18.25 „amikor a család egy 24 órás gyermekveszélyeztető, ahol sokkot kap a gyerek, ahol traumákat él át, ahol elhanyagolják, ahol higiéniai feltételeket nem biztosítanak, különböző vírusok, baktériumok rontják az egészségét, megfelelő fűtési feltételek, az nem család, az egy brutális veszélyeztető környezet, abból a gyereket meg kell menteni”

A félretájékoztatást és a hírhamisítást szolgáló-okozó elhagyott gondolat-rész: ” Ezt mondjuk. A törvénynek ez a szelleme: A New York-i egyezmény azt mondja, hogy gyermek mindenek feletti érdekét kell nézni.”

7./ A gondolatok széttrancsírozása meghamisítja a mondanivalót, a gondolat így hangzott el és minden része teljesen és szervesen összetartozik, csak így teljes, ezért csak így járulunk hozzá:

“Az a probléma, hogy a nemzetközi felforgató szervezeteknek a média-szuggessziója és úgynevezett “szakemberi” révén azzal nem foglalkoznak, hogy az a család az család-e. Amikor a család egy 24 órás gyermekveszélyeztető, ahol sokkot kap a gyerek, ahol traumákat él át, ahol elhanyagolják, ahol higiéniai feltételeket nem biztosítanak, különböző vírusok, baktériumok rontják az egészségét, megfelelő fűtési feltételek, az nem család, az egy brutális veszélyeztető környezet, abból a gyereket meg kell menteni. Ezt mondjuk. A törvénynek ez a szelleme: A new yorki egyezmény azt mondja, hogy gyermek mindenek feletti érdekét kell nézni.”

8./ A félretájékoztatást és a hírhamisítást szolgáló-okozó elhagyott gondolat-rész: „Ez is az Érpataki Modell része, hogy ezt mindenkivel nagyon tudatosítani kell, mik azok, amik már veszélyeztetést jelentenek, és ennek ez lesz a következménye, hogy kiemelik a családjából, annak pedig az lesz a következménye, hogy visszakapja. Tehát amikor tudja a szülő azt, hogy milyen feltételeket kell neki biztosítani, akkor ő eldönti, hogy melyik utat akarja választani
Ezt mi nagyon komolyan gondoljuk. Az a lényeg, hogy …”

Orosz Mihály Zoltán: 29.45
„ez az ő választása, ez az érpataki modell lényege, hogy nagyon világosan, demonstratíve tisztázva van mindenki előtt, számtalan ismétlés, tájékoztatás és fórum segítségével, hogy mik a gyermeknevelésnek a feltételei”

9./ A gondolatok széttrancsírozása meghamisítja a mondanivalót, a gondolat így hangzott el és minden része teljesen és szervesen összetartozik, csak így teljes, ezért csak így járulunk hozzá:

Orosz Mihály Zoltán: “Ez is az Érpataki Modell része, hogy ezt mindenkivel nagyon tudatosítani kell, mik azok, amik már veszélyeztetést jelentenek, és ennek ez lesz a következménye, hogy kiemelik a családjából, annak pedig az lesz a következménye, hogy visszakapja. Tehát amikor tudja a szülő azt, hogy milyen feltételeket kell neki biztosítani, akkor ő eldönti, hogy melyik utat akarja választani Ezt mi nagyon komolyan gondoljuk. Az a lényeg, hogy ez az ő választása, ez az érpataki modell lényege, hogy nagyon világosan, demonstratíve tisztázva van mindenki előtt, számtalan ismétlés, tájékoztatás és fórum segítségével, hogy mik a gyermeknevelésnek a feltételei”

10./ Amennyiben igénylik tudjuk csatolni az ezen gondolatainkkal kapcsolatos videó részleteket.

11./ Tudják a hasonlatunkat: “Nincs Isten mondják a balgák.” A hírhamisítók elhagyják a mondat második felét: “mondják a balgák” és utána azt állítják, hogy a Biblia azt tanítja, hogy “nincs Isten” hiszen „ez van benne a Bibliában és ők onnan idéznek”. Az Ilyen típusú hírhamisításhoz nem járulunk hozzá. Isten legyen igazságos önökhöz érdemeik és aljasságaik mértékében.

Kérem tájékoztatásunk tudomásulvételét a gondolataink pontos és csonkítatlan-hamisítatlan közlését és a hírhamisítástól való tartózkodást, amennyiben erre nincs lehetőség, akkor kérjük, hogy bennünket hagyjanak ki a műsorukból.
Tisztelettel:

Uri Valéria Szociális és Gyermekjóléti Intézményegység vezetője és
Orosz Mihály Zoltán Érpatak polgármestere, az Érpataki

(Rendnek kell lenni! – Szent Korona Rádió)