Az árulás bére – Csoportos nemi erőszak

Afrikaiak erőszakolták meg csoportosan az antirasszista aktivistát, akit ezek után kollégái hallgatásra kényszerítették.

A “Határok Nélkül” szervezet egyik fiatal, női aktivistája csoportos nemi erőszak áldozata lett, majd hallgatásra kényszerítették, nehogy “ártson az ügynek”. A fiatal, 30 éves nő egy, a francia-olasz határon található menekülttáborban dolgozott, ahol szudáni migránsok erőszakolták meg egy hónappal ezelőtt.

Egy szombat éjjel, amikor egy a közelben zajló buli zaja miatt megtehették, a tábor vizes blokkjában a kiéhezett szudáni férfiak órákon át, felváltva erőszakolták a szőke nőt, akinek a segélykiáltásait a hangos zene miatt nem hallhatta meg senki.

Az esetről először migránssegítő kollégáinak számolt be, akik azonban azt kérték tőle, hogy ne szóljon se a rendőrségnek, sem a médiának, mivel ha kiderülne a bűntény, az rossz hatással lenne a határok nélküli világért folytatott utópista küzdelmükre. Mivel a fiatal, gyermektelen nő egész életét annak szentelte, hogy a harmadik világból érkezőkön élje ki anyai ösztöneit, egy darabig így is tett, azonban most néhány barátja unszolására mégis beszámolt a dologról.

Természetesen senkinek nem kívánjuk, hogy ilyen kínokat éljen át, majd hátralévő életében ezzel a tudattal éljen, de ez is egy intő példa arra, hogy az európai emberek ne legyenek hűtlenek saját fajtájukhoz.

Az esetről a Corriere Della Serra olasz lap írt bővebb beszámolót.

(Harcunk.info nyomán Idegen Áradat – SZKR)