2024, október 14
15.4 C
Budapest
Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55

Sallai Nóra balesetének cigány elkövetőit mosdatják

Ott tart a magyar jogrend, hogy egy gyermekgyilkosságot pár évvel megúszhat a mocskos cigány, a média pedig még őket mosdatja, mennyire nehéz lesz “eltartani” a családot, ha börtönbe kerülnek, “tönkre tenné az életüket”. Sallai Nórának a tönkretett életével senki nem foglalkozik?

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“Brutális lelki és fizikai fájdalmak gyötrik azt a fiút, akinek autójával karambolozott a Jóban Rosszban színésznője. Sallai Nóra balesete Kevint és családját is megviselte.”

Ezekkel a mondatokkal sajnáltatja a Bors a száguldozó cigány bűnözők közül az autó tulajdonosát, aki az anyósülésen ült. A cigány családot az erdélyi Ozsdoláról ette át a fene az Anyaországba, hogy “mezőgazdasági munkákat vállaljanak”. Kevin nagynénje, Erzsébet úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy

“Kevin krumplit, káposztát és salátát szedett, amíg tartott a szezon. Becsületesen megdolgozott a pénzéért, ő egyáltalán nem egy szélhámos, semmirekellő gyerek”

(Biztos a BMW-t is ebből a pénzből vette – a szerk.). Még a végén kiderül, hogy a cigánybűnözőket kellene sajnálnunk… A “nagynéni szerint” Kevinnek fájdalmai vannak és nem tud járni, de “nagyon sajnálja” a történteket (mintha csak arról lenne szó, hogy véletlenül rálépett valaki lábára – a szerk.). Kevinke állítólag most “fél”, mert – teljesen jogosan – “durva fenyegetéseket kap” az interneten.

“Az interneten bárki elolvashatja, hogy a kommentelők miket írnak a fiúknak címezve”

– panaszkodik a cigány bűnöző “nénikéje”.

A cigány bűnöző nénikéje (Forrás: kuruc.info)

Ezt követően tovább folytatódik a cigány mosdatása.

“Nagyon aranyos kisfiú volt. Sokat játszott a lányommal, az unokatestvérével. Az egész rokonság nagyon jóban van egymással”

– folytatta a nagynéni, aki hozzátette azt is, hogy “baleset bárkivel történhet”. Unokatestvére szerint pedig “Kevin nem olyan volt, mint sok, más gyerek. Vele soha nem volt probléma.” A balesetet okozó két cigány természetesen rokonok, így Rikárdó mosdatása sem maradhatott el. A “nagynéni” szerint “nagyon rossz helyzetbe kerültek a fiúk”, a BMW sofőrjének, Rikárdónak pedig felesége és gyereke van, akiket el kell tartani, “egy börtönbüntetés pedig az egész életét tönkretenné”.

Sajnos nem eléggé. Hasonló esetekben érthetetlenül enyhe a büntető törvénykönyv, egytől öt évig tartó szabadságvesztéssel is megúszhatják a cigányállatok. Persze a liberális médiától nem is várunk mást, minthogy azokat mosdassa, akik országunkon élősködnek és magyarokat gyilkolnak.

Még az „igazságszolgáltatás” is meghurcolhatja

Már az önmagában megérne egy misét, hogy a cigányok tárgyalásán lesz olyan lelketlen, pénzéhes ügyvéd, aki szívvel-lélekkel mentegeti majd a kis „Rikárdót”, azért harcolva, hogy a kisgyermek halálával végződő ütközésből fakadó büntetése minél enyhébb legyen. Ismerjük az ügyvédeket, mást nem is várhatnánk tőlük. Ennél is dühítőbb viszont, hogy az illetékesek most megpróbálnak úgy jogászkodni, hogy a gyermekét elvesztő édesanyát is felelőssé tegyék, mondván „nem adta meg az elsőbbséget”. Egy kivilágítatlan, száguldozó BMW-nek… Jó, hogy nem már őt ültetik le, amiért sérülést okozott egy védett kisebbségnek!

De, ha „Rikárdót” el is ítélik, akkor sem kell nagyon aggódnia. Derék liberális jogrendünkben ugyanis, ahol bizonyos történelmi események megkérdőjelezéséért gyorsított eljárásban 3 év letöltendő börtönbüntetés jár, egy gyerekgyilkosságból is kivakarnak a szélsőliberális és kommunista bírák. Most is úgy néz ki, hogy eme újabb díszpéldány is jó, ha 3 év börtönt kap, aztán ki tudja, 1,5 év múlva talán már szabadlábon is lesz. A telepen meg ő lesz a valaki, hiszen “megjárta a börit a tesa”. És ez már hányadik ilyen, hogy magyarok halnak meg az 500 éve velünk élő „Rikárdók” és „Kevinek” miatt?

Visszatartó erő? Következmények? Ugyan már! A liberális demokráciákban nem az igazság, hanem a “jog” uralkodik. Az pedig mindig tőlünk véd, nem minket.

Elhunyt Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia, miután BMW-vel hajtottak beléjük a részeg cigányok

(Kuruc.info és Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió) 

Válaszcsapás: Iráni rakétatechnológia és atomfegyver

Iránnak meglepően fejlett a rakétatechnológiája: a Vaskupolát megkerülve mért több katonai létesítményre is csapást, de a zsidók titkolják a valós eredményeket. Hogyan lesz Iránnak...

Így köp a nemzetközi jogra Libanonban a cionista terrorállam

Leonid Savin újabb kiváló írásában a cionista terrorállam, Izrael Libanonban elkövetett jogsértéseiről értekezik. Mindegy, hogy hol háborúznak a zsidók, embertelenség jellemzi őket. Kövesd Telegram...

Dugin: Naszrallah halála Izrael apokaliptikus felemelkedését jelzi

Az Antikrisztus eljövetelének újabb állomása? Nagy-Izrael megvalósulása? Mi kell a zsidó terror visszaszorítására? Alexander Dugin gondolatai alább.  Kövesd Telegram csatornánkat Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és...

Megalakulhat az Irán vezette, cionizmus ellenes “NATO”?

Komoly hiányosságát pótolhatja most Izrael a keleti világnak? A Varsói Szerződés felbomlása óta nem volt olyan katonai szövetség, ami méretében felérhetett volna a NATO-hoz....

Legfrissebb

Megrohamoznák az olvadó Antarktiszt a nagyhatalmak bányászai, katonai konfliktushoz is vezethet a fejetlenség

Főként Kína, Oroszország, Irán, illetve az Egyesült Államok tervez...

Teljesen elvágnák Budapest fő ütőerét Karácsonyék

A Karácsony Gergely vezette főváros újabb autósellenes döntést hozott:...

Komoly gondot tudnak okozni az elszaporodott hódok

A túl jól sikerült hódvisszatelepítési program ma már komoly...

“Ministránsfiú-tartás” – Szövetségesként mindenki titkolt valamit? (2.rész)

Éveken át gyermekek, fiatal kamasz fiúk sérelmére elkövetett szexuális...

Lesújtó jelentést közölt a WWF a természetes élővilág hanyatlásáról

A WWF (Világ Természeti Alap) legújabb Élő bolygó jelentése...

Kiszivárogtak Orbán belpolitikai tervei

Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP esztergomi frakcióülésén meghirdette az...

Szlovákia betiltja a kísérleti mRNS-vakcinákat

Robert Fico miniszterelnök kiállt Peter Kotlár, a Szlovák Nemzeti...

Kína hadgyakorlata teljesen körbekerítette Tajvant

Kína soha nem látott méretű és intenzitású hadgyakorlatokat tart...

Az Ügyfélkapu megszűnik, jön a digitális rabszolga program

Az Ügyfélkapu megszűnik a "nem megfelelő adatvédelem" miatt, ehelyett...

Izrael betört az ENSZ-bázisra harckocsikkal, hogy pajzsként használja azt

Magyarország is elítélte az ENSZ-misszió Izrael általi zaklatását. Miközben...

Kategóriák

Teljesen elvágnák Budapest fő ütőerét Karácsonyék

A Karácsony Gergely vezette főváros újabb autósellenes döntést hozott:...

Komoly gondot tudnak okozni az elszaporodott hódok

A túl jól sikerült hódvisszatelepítési program ma már komoly...

“Ministránsfiú-tartás” – Szövetségesként mindenki titkolt valamit? (2.rész)

Éveken át gyermekek, fiatal kamasz fiúk sérelmére elkövetett szexuális...
Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55