Így engedd be a zsidót a házadba: Johnson poloskát talált a fürdőben Netanjahu látogatása után

Boris Johnson volt brit miniszterelnök azt állítja, hogy biztonsági emberei lehallgató készüléket találtak a londoni külügyminisztériumban lévő személyes fürdőszobájában egy Benjámin Netanjahu miniszterelnökkel folytatott találkozója után, 2017-ben – írja a The Telegraph a politikus új könyvének részletére hivatkozva.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Johnson, aki akkoriban az Egyesült Királyság külügyminisztere volt, azt írta, hogy a miniszterelnök a „titkos melléképületében” lévő fürdőszobában könnyített magán egy 2017-es találkozón. Úgy tudja, hogy később egy lehallgató készüléket találtak a helyszínen – számolt be a The Times of Israel.

A The Telegraph érdeklődésére a volt brit miniszterelnök azt mondta: „Azt hiszem, minden, amit erről az incidensről tudni kell, benne van a könyvben”.

Ugyanebben az időben Izraelt azzal is megvádolták, hogy lehallgató eszközöket helyezett el a Fehér Házban. Amerikai tisztviselők szerint Washington arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg Izrael áll a Fehér Ház közelében és az amerikai főváros más érzékeny helyszínein felfedezett mobiltelefonos lehallgató eszközök telepítése mögött. Senki sem képzeli el, hogy Putyin vagy Hszi Csin-ping megpróbál egy hivatalos látogatás közepén becsúszni egy külügyminisztérium vécéjébe, hogy betegyen egy mikrofont, és utóbb meghallgassa, amint a szövetséges miniszter éppen székel. A zsidók erre is képesek.
És higgyék el nekem, Netanjahu csak azt sajnálja, hogy elkobozták tőle az amerikai adófizetők pénzéből fizetett drága lehallgató kütyüjét.

(Index, Kuruc)

 

 

 

Libanoni külügyminiszter: Nasrallah elfogadta a tűzszünetet, majd megölték (nyilatkozat)

Nasrallah: Direkt nem civil célpontot bombázott a Hezbollah

Az első összecsapás, mint a Hezbollah sikeres lesállásának története (frissülve a mai nap harcérintkezéseivel)