9 éves gyereket akart megerőszakolni a transznemű

Nemkívánatos bilincs volt a transznemű pedofil számára a “kilenc éves kisgyereknél”. Elképesztő, hogy mennyi pedofil van a deviánsok között. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy biológiailag férfi transznemű az Egyesült Királyságban, Chesterben bűnösnek vallotta magát abban, hogy megszegte a szexuális bántalmazás megelőzését célzó rendelkezést, mivel szexuális visszaélés céljából kapcsolatba lépett egy mindössze 9 évesnek hitt gyermekkel.

A 25 éves Chloee-Mae Danvers augusztus 13-án jelent meg a Chester Crown Court előtt, és bűnösnek vallotta magát a szexuális károkozás megelőzésére vonatkozó végzés megszegésében, miután megpróbált kapcsolatba lépni egy 18 év alatti gyermekkel. A bírósági jegyzőkönyvek szerint Danvers kifejezetten szexuális jellegű kommunikációt folytatott egy 9 éves gyermekkel. Továbbá nem tett eleget a végzésnek azzal, hogy álneveket használt weboldalakon anélkül, hogy a felhasználóneveket regisztrálta volna a rendőrségen, és hogy törölte az internetes böngészési előzményeket.

Danvers bűncselekménye akkor történt, amikor már egy külön gyermekekkel kapcsolatos szexuális bűncselekményért – nevezetesen egy gyermekről készült A kategóriájú promográf kép birtoklásáért, valamint két B kategóriájú kép készítéséért – várta az ítélethirdetést. A Crown Prosecution Service szerint az A kategóriás gyermekpornográfia meghatározása szerint „átható szexuális tevékenységet, állattal folytatott szexuális tevékenységet vagy szadizmust” ábrázol.

Danvers ítélethirdetése, amely Eric Lamb tanácsvezető szerint elkerülhetetlenül „jelentős” lesz, szeptember 25-én lett volna, de a Reduxx értesülései szerint október 11-re halasztották.

Az elítélése előtt a magát nőként azonosító férfi Danvers aktívan részt vett a helyi LMBTQP közösségben, és nyilvánosan a „liverpooli Trans & Enby Football Club” játékosaként azonosította magát. Egy GoFundMe oldalon a klub úgy írja le magát, hogy a szélesebb LMBTQP közösséggel együtt „a transz és nem bináris embereket állítja a középpontba”.

„A queer emberek túl gyakran háttérbe szorulnak a mainstream sportban, de a mi klubunkban a transz emberek vannak többségben” – jegyzi meg a klub az adománygyűjtés leírásában. „Az Ön hozzájárulása segít nekünk abban, hogy növeljük klubunkat, lehetővé téve számunkra, hogy még több transz embert érjünk el Liverpoolban, és építsük büszke közösségi klubunkat” – teszik hozzá, azt állítva, hogy a pénzt edzésekre és felszerelésre költik majd. Instagram-oldalukat elrejtették, és nem világos, hogy a klub tud-e Danvers elítéléséről.

Danvers 2022-ben a GoFundMe-en próbált meg összegyűjteni valamivel kevesebb mint 1400 fontot öncsonkító műtéteire. „Szia, a nevem Chloee, és nemi diszfóriám van. Férfinak születtem, de vágyom arra, hogy nő legyek. Az egyetlen lehetőségem, hogy magánrendelésre menjek a Harley Street Gender Clinic-be Marylebone-ban” – írta Danvers az azóta törölt oldalon. „Az a célom, hogy teljesen nővé váljak, és ezek az összegek arra kellenének, hogy eljussak Londonba, és kifizessem a konzultációkat.”

Megint hazánk belügyeibe szólna bele LMBTQP témában az EU

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)