Soros emberei Magyar Péter körül?

Magyar Péter pártja egyre inkább a baloldali-globalista hálózatok szorításába kerül. Gerzsenyi Gabriella tisza párti EP-képviselő asszisztense Soros György által támogatott szervezeteknél szerzett tapasztalatokat, míg Lakos Eszter munkatársának hátterében szintén megjelennek a liberális kötődések. Ennél a pártnál csak külcsín a nemzeti, jobboldali szimbolika, valójában csak egy újabb báb a globalista játszmában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Gerzsenyi Gabriella tisza párti EP-képviselő, az Európai Néppárt tagja Joeuteux-Kada Ágnes mellett Antonio Carnieletto-t foglalkoztatja asszisztensként. Carnieletto LinkedIn-en található önéletrajzából kiderül, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Rövid bemutatkozásában azt írja, hogy

Az interdiszciplináris és multikulturális környezetben való együttműködés előmozdításában jártasan csiszoltam tárgyalási és hálózatépítési képességeimet azáltal, hogy részt vettem az EU-missziókban Grúziában, az Egyesült Államokban, Izraelben, Egyiptomban és Indiában. Ezek a tapasztalatok megerősítették képességemet a párbeszéd és a nemzetközi együttműködés előmozdítására, hozzájárulva az EU politikáinak globális színtéren történő előrehaladásához.

Soros és a liberális frakció kiszolgálója

Carnieletto 2017-ben egy éven keresztül a Warwick Egyetemen tanult, amely csak a 2018-2019-es tanévben 175 ezer dollárnyi – vagyis közel 63 millió forintnyi – támogatást kapott Soros György alapítványától. Gerzsenyi asszisztense 2017-ben 5 hónapon keresztül önkéntes tagja volt a föderalista Gioventú Federalista Europea (GFE) olasz szervezetnek.

Szakmai életútját tekintve Carnieletto 2017-ben fél éven keresztül migrációkezelési asszisztensként dolgozott a Friuli-Venezia Giulia tartományban található Pordenone községben. Ezt követően egy évig az Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES) projektmenedzsere. Ezzel párhuzamosan az Európai Unió szervezeténél, az Európai Innovációs és Technológia Intézet (EIT) által finanszírozott Climate-KIC-nél dolgozott. 2018-ban az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) összekötő tisztje. Ez idő alatt a Nemzeti Kisebbségi Főbiztos munkáját segítette. 2019-ben egy éven keresztül a stockholmi központú Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) európai és nemzetközi együttműködési asszisztense.

2019-től napjainkig akkreditált asszisztensként dolgozik az Európai Parlamentben. Az előző ciklusban Marco Zullo európai parlamenti képviselő munkáját segítette. Zullo 2014 óta képviselő, 2021-ig független, azt követően pedig annak a liberális Renew Europe frakciónak lett a tagja, ahol a Momentum Mozgalom képviselői, Donáth Anna és Cseh Katalin is helyet foglaltak. Zullo az Európai Parlament Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottságának (FEMM) tagja volt, ahol kifejezett célja volt a női jogok és a nemek közötti egyenlőség előmozdítása. Carnieletto ebben a munkában elsősorban a jogszabály-alkotásért felelt.

A már említett Climate-KIC munkatársaként támogatta a Greta Thunberg nevével fémjelzett Fridays for Future környezetvédő mozgalmat.

A Soros által finanszírozott szervezet kutatója

Lakos Eszter asszisztense, Francesco Pettinari 2015-ben politikatudomány, közgazdaság és kormányzás szakon végzett az Universitá degli Studi di Urbino Carlo Bo-n. Ezt követően Erasmus+ programmal Budapestre került, a Budapesti Gazdasági Egyetemen elvégezte a nemzetközi kapcsolatok szakot. 2015 és 2018 között a Bolognai Egyetem nemzetközi kapcsolatok és diplomáciai ügyek mesterszakán és az ENSZ Olasz Szövetségének (SIOI – UN Association of Italy) egy éves kiberbiztonság és kritikus infrastruktúrák stratégiai védelme című mesterképzésén vett részt.

Szakmai életútját tekintve 2018-ban négy hónapon keresztül a legrégebben működő közös európai katonai szervezet, a FINABEL-nél dolgozott európai biztonságkutatóként.

Ezt követően hét hónapig az Olasz Katonai Stratégiai Tanulmányok Központjába (Ce.Mi.S.S.) került. 2018 és 2020 között a Geopolitica.info tanulmányi központban tevékenykedett.

 2019. szeptemberétől az IAI – Istituto Affari Internazionali római think-tank kutatója. Fontos megemlíteni, hogy ez a szervezet 2023-ban 100 000 dollár, azaz közel 40 millió forint támogatást kapott Soros György alapítványától. Pettinari 2020 márciusában került először Brüsszelbe, amikor is a NATO kötelékében kezdett dolgozni. 2020. októberétől parlamenti asszisztensként tevékenykedik.

Lakos asszisztense korábban Fabio Massimo Castaldo európai parlamenti képviselő segédjeként dolgozott, Castaldo pedig a Renew Europe frakció tagja volt. A politikus 2019 és 2022 között az Európai Parlament alelnöki posztját is betöltötte. Castaldo 2021-ben kiállt a bevándorlás mellett és olyan migrációs és menekültügyi szakpolitikát sürgetett, amelynek középpontjában a folyamatos szolidaritás és a felelősségmegosztás áll.

A fenti példák is azt mutatják, hogy Magyar Péter pártja nem jobboldali értékeket vall, hanem a globalista, baloldali utat követi.

Magyar Péter hazugságait teljes gőzzel nyomja a balos média

Toroczkai László nyíltan beszélt a Magyar Péter mögött álló stábról

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)