Vecsés főutcáját lepte el a TEK

Vecsés főutcáján filmbe illő jelenetek játszódtak le, amikor a Terrorelhárítási Központ emberei szálltak ki egy lakáshoz, ahol egy férfi késsel fenyegette a rendőröket. Az albérlő magára zárta az ajtót, agresszívan viselkedett, de a TEK sikeresen kihozta őt a lakásból, majd kórházba szállították. Személyi sérülés nem történt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vecsés főutcáját szerdán délelőtt ellepték a Terrorelhárítási Központ és a rendőrség emberei, ugyanis egy lakás albérlője agresszíven viselkedett, magára zárta az ajtót és késsel fenyegette a hatóságok munkatársait. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte, hogy a TEK emberei kihozták a lakásból a veszélyes férfit, majd kórházba szállították.

Az Index értesülései szerint szerda délelőtt Vecsésen, a főúton TEK-járműveket, rendőrségi szállítókat, fekete autókat és több állig felfegyverzett egyenruhás embert láttak.

Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett. Lapunk kereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

A Vecsésen hallottam nevű nyilvános Facebook-csoportban többen is arról írtak, hogy filmbe illő jelenetek zajlottak le a településen az akciót és a fegyvereseket látva, amiről többen is képeket osztottak meg a közösségi médiában.

Egy vecsési lakás tulajdonosa kért rendőri segítséget ma délelőtt, mivel az albérlője agresszíven viselkedett, fenyegetőzött. A kiérkező járőrök elől a lakásba zárkózott, majd késsel a kezében hadonászva ordítozott tovább

– közölte megkeresésünkre Szabóné Berki Bianka rendőrőrnagy a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Hozzátette, hogy a rendőrök a helyszínen a Terrorelhárítási Központ Műveleti Egységének a segítségét kérték, akik a férfit a lakásból kihozták, a mentőszolgálat munkatársai – rendőri kísérettel – kórházba vitték. Személyi sérülés nem történt.

Öntudatlan fiatal nőt erőszakolt meg és fosztott ki két cigány , most mégis kiengedték őket

A Budai várban is tanyát vertek a csövesek

(Index nyomán Szent Korona Rádió)