Két óra alatt kétszer állították meg a Mad Max autót a rendőrök

Ezt a járgányt, lehet még Afrikában sem állították volna forgalomba. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A szekszárdi járőrök a napokban nem sokkal reggel fél 8 után azt látták, hogy egy rossz műszaki állapotú kocsi közeledett feléjük. A sofőr felőli oldalon hiányzott a visszapillantó tükre, a bal oldali ajtókon pedig sem elöl, sem hátul nem voltak kilincsek, továbbá az ablakokat faékekkel támasztották ki.

A rendőrök megállították, és ellenőrizték a sofőr adatait. Kiderült, hogy a 47 éves decsi férfit a bíróság pár hónapja jogerősen több évre eltiltotta a vezetéstől, és most is folyik ellene eljárás. A kapitányságra vitték a sofőrt, és eltiltás hatálya alatti vezetés miatt büntető-, míg a rossz műszaki állapotú autóval való közlekedés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellene.

Az intézkedés végén elengedték a férfit, akinek felhívták a figyelmét, hogy nem ülhet volán mögé. Az egyenruhások még írták a feljelentéseket, amikor egy másik járőrpáros újra megállította Szekszárdon a sofőrt a tragacsával. A férfi tudta, hogy nem vezethetne, ennek ellenére ült a volán mögé. A 47 éves sofőrt újra előállították, és újabb feljelentések készültek. Ekkor már elvették tőle a kocsi kulcsát, és a rendszámot is leszerelték.

A Budai várban is tanyát vertek a csövesek

(Police.hu, 444 nyomán Szent Korona Rádió)