Halálra ítélték a nőket gyilkoló, valódi “Deadpoolt” – Több ezer nő tüntetett a kegyelemért

Wade Wilson

Wade Wilson 2019 októberében ugyanazon éjszakán meggyilkolt két nőt, különösebb indíték nélkül, azonban borzasztó kegyetlenséggel. Az elmebetegért bűne súlyossága ellenére nők ezrei epekedtek, és harcoltak azért, hogy kegyelmet kapjon. Szerencsére a bíró nem engedett a nyomásnak, és múlt héten halálra ítélte.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A floridai bíróság kedden elítélte Wade Wilsont, akit „Deadpool-gyilkosnak” is hívtak, ugyanis neve megegyezik a Marvel-karakter civil nevével.

Júniusban bűnösnek találták abban, hogy 2019. október 6-án megölte Kristine Meltont és Diane Ruizt, mindkét bűncselekményért halálbüntetést kapott. Nicholas Thompson körbíró elmondta a bíróságnak, hogy “a bizonyítékok azt mutatják, hogy a gyilkosságok szörnyűek és kegyetlenek voltak”, a második gyilkosság pedig kifejezetten “hideg, kiszámított és előre megfontolt volt”. Az esküdtek halálbüntetést javasoltak, Thompson bíró pedig úgy találta, hogy Wilson bűnei olyan szörnyűek, hogy „nem talál alapot” felülbírálni őket. A 30 éves férfi (a bűncselekmény elkövetésekor 25 éves) a “gyilkosság öröméért” ölte meg a nőket – mondta korábban Andreas Gardiner helyettes államügyész a bíróságon.

Wilson először a 35 éves Meltont fojtotta meg otthonában, miután „kábítószerrel fűtött” szexuális kalandjuk volt. . Ezt követően ellopta a meggyilkolt nő autóját, telefonjával felhívta barátnőjét, a 41 éves Melissa Montanezt. Őt is meg akarta támadni, de a nő nem volt hajlandó beszállni a járműbe. Ezután találkozott Ruiz asszonnyal (43), aki útbaigazítást kért tőle Cape Coral-ban, Wilson azonban beinvitálta az autóba. Amikor a nő megpróbált kiszállni a járműből, Wilson megfojtotta, majd kidobta a kocsiból – majd a gyilkos visszaszállt az autóba, és annyiszor hajtott át a holttesten, “amíg úgy nem nézett ki, mint a spagetti”.

Nem csak gyilkosság elkövetésében volt tettes

Wilson ügyvédei azzal érveltek, hogy a férfi agysérülést szenvedett a kábítószer-függőség miatt, és elhagyatási problémái voltak, ami abból fakadt, hogy szülei örökbe fogadták. Örökbefogadó szülei kegyelemért könyörögtek egy levélben: “az ember még mindig bent van”. Wilsont nagyszabású lopásban, lakásbetörésben, akkumulátor-lopásban és apró lopásban is bűnösnek találták.

Több ezer nő tüntetett, hogy kegyelmet kapjon a nőgyilkos

Rendkívül megdöbbentő, hogy mivel az elmebeteg jóképű vonásokkal lett megáldva, ezért több ezer nő epekedett utána, és a börtönévei alatt végig szerelmes és pornográf tartalmakat juttattak el neki, valamint azért tüntettek, hogy kegyelmet kapjon, sőt még a bírónak is levelet írtak. Érdekes, hogy míg napjainkban azon mentalitás nyert teret, hogy a férfiakat akár apróbb hibáikért is képesek a  modern nők gyűlölettel illetni, és igyekeznek a sérelmet sokszorosan viszonozni, addig jelen esetben csupán a vonzó külső végett megbocsáttatik, hogy gyakorlatilag kéjgyilkosságokat követett el, méghozzá nőkön. Emellett, ha esetleg szabadlábra helyezték volna, nagy esélye van annak, hogy ezen támogatói is úgy jártak volna, mint korábbi áldozatai. Kíváncsiak vagyunk, ha esetleg egy dagadt, visszataszító külsejű férfiról lenne szó, annak hány rajongója lenne. Az ilyen mérvű gaztettet azonban semmilyen esetben sem lehet semmissé tenni.

Wilson most már csak egy választás előtt áll: halálos injekció vagy villamosszék.

Vádat emeltek a gyilkos hajléktalanokkal szemben, akik kínozták és meg is erőszakolták áldozataikat

Életfogytiglani börtönre ítélték a nevadai politikust, aki hidegvérrel meggyilkolta az őt negatív színben feltüntető riportert

(Sky News nyomán Szent Korona Rádió)