Egyes bolgár tanárok nem engednek az LMBTQP-lobbiból

Bulgária is megvédené a gyermekeket az LMBTQP-lobbitól, a balliberális tanárok azonban tiltakoznak a törvény végrehajtása ellen. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mintegy 460 tanár és oktatásügyben dolgozó írta alá azt a petíciót, amelyben a nemrég elfogadott LMBTQP-ellenes törvény ellen tiltakoznak. Fontos megemlíteni emellett azt, hogy ez csupán csekély töredéke, szinte nem is számszerűsíthető része a bolgár pedagógustársadalomnak.

A Szabad Európa Rádió szerint ugyanakkor a jobboldal Bulgáriában még  – igen helyesen – keményen fellép a gyermekeket megrontani kívánó tanárokkal szemben, ugyanis többük arról számolt be, hogy megfenyegették a petíció támogatása miatt. A háttérben a jobboldali Újjászületés Párt áll. Reméljük sikerül érvényt szerezni a törvénynek.

A törvény megtiltja az „LMBTQP propagandát” az iskolákban és az óvodákban, vagyis az oktatási intézményekben tilos „a nem hagyományos szexuális irányultsághoz vagy a biológiai nemtől eltérő nemi identitáshoz kapcsolódó eszmék és nézetek közvetlen vagy közvetett propagálása, népszerűsítése és bátorítása”.

Újszülöttekről készített gyermekpornó miatt közmunkára ítélték a drag queent

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)