Akaratuk ellenére kerültek fel magyar lányok az aberrált pornóoldalra – A Mi Hazánk törvénymódosítást kezdeményez

Az elmúlt hetekben a Reddit fórumon kezdődött, majd több influencer felkarolta a Motherless nevű oldal esetét. A különösen beteg cseh pornóoldalra több magyar lányt is feltöltöttek, ahogy az utcán vagy az otthonukban titokban lefotózták őket. Többeknek még kést is szerkesztettek a nyakukhoz és a megölésükről fantáziáltak. A Mi Hazánk törvénymódosítást kezdeményez

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nem csupán Budapest utcáin és szórakozóhelyek mosdóiban sétáló gyanútlan nőket fotóznak és videóznak, de saját otthonaikban zuhanyzó, öltözködő nőkről is kerültek fel felvételek a Motherless nevű cseh pornóoldalra.

A honlapon egy, a magyar fővárosra utaló mappában több olyan felvétel is látható, amiket apró réseken, például kulcslyukon, redőnyön keresztül készítettek nőkről, akik feltételezhetően a saját fürdőszobáikban, otthonaikban készülődnek.

A felvételeket magyar nevű felhasználók készítették, az egyik profilra például legalább 20 illegálisan készített, meztelen nőket ábrázoló videót töltöttek fel.

A Telex egyébként úgy tudja, a napokban nagy nyilvánosságot kapott honlappal kapcsolatban a rendőrséghez augusztus 20-23. között kilenc bejelentés érkezett olyan magyar nőktől, akiket az akaratukon kívül, hétköznapi helyzetekben fotóztak le az utcán, a képeiket pedig feltöltötték a felületre.

Az azóta már eltüntetett Hunt Her Down (Vadászd Le) és Girl Meat Market (Női Húspiac) nevű mappákban jellemzően valamilyen mesterséges intelligenciával generált erőszakos helyzetben, például karddal a nyakukon, kifeszítve ábrázolták őket. Egyes fotókon pedig olyan személyes adatok is szerepeltek, mint a nők és lányok neve, származása, valamint egy összeg, amiért cserébe a feltöltő bizonyos “szolgáltatásokat” ígér azoknak, akik kifizetik a feltüntetett árat. Minderről ebben a cikkünkben írtunk bővebben:

Törvénymódosítást kezdeményez a Mi Hazánk

Törvénymódosítást kezdeményezünk az úgynevezett “Motherless-botrány” miatt. Szigorúbban kell büntetni azt, ha valakik visszaélnek kiskorú lányok, illetve nők fotóival, titokban lefényképezik őket, majd engedélyük nélkül pornóoldalakra feltöltik a képeiket, végül le akarják vadászni, bántalmaznák őket! – írta Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke Telegramon.

Majd így folytatta:

Mosdókban, vécékben elrejtett kamerákkal felvett videókat közlő, illetve a fentieket elkövető weboldalakat azonnal elérhetetlenné kell tenni Magyarországon. A kislányokra támadó vadállatoknak pedig nincs kegyelem!

Az erről szóló TikTok-videó alább látható:

@toroczkai.laszlo Meg kell védeni a lányokat, nőket! #motherless #törvénymódosítás #parlament #mihazánk #mihazank #toroczkai #fyp #foryou #nekedbe ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Újszülöttekről készített gyermekpornó miatt közmunkára ítélték a drag queent

Ünnepelnek a pedofilok: Dekriminalizálta Németország a gyermekpornó birtoklását

(HVG és Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)