Kárognak a libsik, amiért Trump golyóálló üveg mögül tart beszédet

Trump a merénylete óta a múlt héten tartott először nyilvános beszédet. A balosok egyből azon kezdtek gúnyolódni, hogy Trump egy golyóálló üveg mögül tartja a beszédeit, mintha még nem láttunk volna ilyet a történelemben – olvasható a Magyar Jelen hasábjain.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mondanunk se kell, mivel a kvótaemberek a titkosszolgálatoknál teljesen alkalmatlannak bizonyultak, feladatukat és szerepkörüket egy mozdulatlan, átlátszó üveg is szakszerűbben látja el, mint ők. A globalisták mégsem erre helyezték a hangsúlyt. Ehelyett inkább úgy állították be az egész eseményt, mintha Trump gyáva lenne. (Egyébként, még azt se lehetne a szemére vetni, ha tényleg félne, hiszen mégiscsak megpróbálták meggyilkolni, és kizárólag a szerencsén múlott, hogy nem végezte úgy, mint több Kennedy.)

Ennyi elég is volt a 444Telex frontot megjárt háborús veteránjainak és a panelok között bandaháborúkhoz és lövöldözésekhez szokott proliknak, hogy jót derüljenek azon, milyen gyáva ez a Trump. Bezzeg ők, ők mindennap dacolnak a “gengszterélettel”, arcul nevetik a halált – mennyivel különb elnökök lennének, mint ez a “betoji republikánus”, akinek elég egy fülét ellövő puskagolyó, és máris “plexi mögé bújik”.

Íme, két Kádár-korból itt ragadt nyugdíjas véleménye:

A harcedzett kommenthuszárok pedig csak nevetnek rajta, hogy csak azért, mert pár hete majdnem fejbe lőtték, már félti az életét:

Magdolna is megélt már vagy 70 évet, mégsem bújt soha golyóálló plexi mögé, így joggal neveti ki Trumpot:

De a liberálisok azt is megfejtették, hogy “amíg van füle”, addig nem indokolt golyóálló üveg mögé bújni, meg amúgy is, az a “gyengeség jele”.

Ez csupán néhány hozzászólós, de mindkét hírportál alatt ilyen színvonalú kommentekkel találkozhatunk, méghozzá tömegesen. Ami mindent elmond a magyarországi liberálisokról. Akadtak egyébként olyanok is, akik egyenesen Trump meggyilkolásával viccelődtek, amelyből jól látszik, hogy toleránséknál nem csak a magzatgyilkosság támogatandó, szívesen veszik minden olyan ember megölését, aki számukra különösen ellenszenves.

Azt pedig csak érdekesség kedvéért érdemes megemlíteni, hogy ugyanezek a szélsőliberális Obama-imádók egyáltalán nem voltak felháborodva, mikor “az USA első fekete elnöke” golyóálló üvegek mögött turnézta végig Európát, még Dublinban és Berlinben is fal mögött beszélt, merénylettől tartva. Komolyan elhiszi valaki, hogy majd pont Németországban lövik le? Ő mégis úgy félt, mintha akár egy percig is veszélyben forgott volna az élete. Ettől mégsem vált a képmutató liberálisok szemében sem gyávává, sem alkalmatlanná.

Amiről nem írtak

A korábbi elnököt gyávának beállító “függetlenobjektív” média arról viszont már “elfelejtett” beszámolni, hogy amikor a tömegben egy szimpatizánsa rosszul lett, Trump, mit sem törődve a biztonsági kockázatokkal, egyszerűen lesétált a színpadról, és odament megérdeklődni, hogy minden rendben van-e az illetővel. Majd, amikor látta, hogy már jól van a nő, megölelte, és visszament a színpadra.

Kampányolás közben meglőtték Donald Trumpot – Itt a degenerált merénylő pofája, súlyos mulasztások

Ezért élte túl Trump a merényletet, gyanús szerkezet a merénylő autójában

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)