Életfogytig tartó fegyház vár a gyermekgyilkos, családirtó “apára”

Fegyházban élheti le a hátralévő életét az a többszörösen minősített emberöléssel vádolt N. Arnold, aki tavaly júniusban vascsővel brutálisan agyonverte a 33 éves feleségét, majd megfojtotta a két és fél éves kislányát Albertirsán – írja a 24.hu.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésre azt mondta, hogy az ügyészség tényleges életfogytiglant kért a több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt, hogy feltételesen se bocsáthassák szabadon.

A család két és fél évvel ezelőtt költözött Albertirsára. A kisgyermekes válófélben lévő asszony és az elkövető között régebb óta megromlott a viszony, egyfajta se veled-se nélküled kapcsolat volt közöttük. A házasságukból még 2020-ban született egy kislányuk. A nőnek volt egy 10 éves kisfia is az előző kapcsolatából, de ő szerencsére nem tartózkodott otthon, hanem az apjánál volt a brutális gyilkosság idején.

A nő többször is panaszkodott az egyik szomszédjának arról, hogy bántja a férje, és távoltartást is kért ellene, amit a Ceglédi Járásbíróság el is rendelt. Az ominózus napon N. Arnold nem találta otthon sem feleségét sem pedig kislányukat. Ekkor megpróbálta felhívni az asszonyt, de nem érte el.

Az este folyamán azután hazaért a feleség elment zuhanyozni a kislányával. A vádirat szerint miután a nő végzett, kijött a fürdőből, míg kislányuk odabent maradt. A még törölközőben lévő feleség és a férfi összeszólalkozott majd a feldühödött férfi felvett egy vascsövet és legalább 120 alkalommal lesújtott rá vele a feleségére.

N. Arnold ezt követően bement a fürdőbe a kislányához, majd puszta kézzel megfojtotta. A férfi ezt követően autóba ül, majd elment cigarettát és alkoholt venni. Ezt követően hazament és berúgott. Másnap délután megpróbált végezni saját magával is, de nem járt sikerrel, és értesítette a segélyhívót.

N. Arnold először nem tett vallomást, majd később tagadta a tettét és érdemi védekezést terjesztett elő. Folytatólagos kihallgatása során végül elismerte, hogy elkezdte egy vascsővel bántalmazni a feleségét, s azt állította, hogy ezt követően filmszakadása volt. Azt is bevallotta, hogy ő fojtotta meg a kislányát, de azt állította, hogy ezt is csak az emlékfoszlányokból tudja összerakni a filmszakadása miatt. A főügyészség tényleges életfogytiglant kért a brutális családirtóra.

Migránsokat elszállásoló hotel mellett szúrkáltak halálra egy 11 éves kisfiút

Kegyetlenül gyilkolták meg a gyereküket a cigányok

Egy félreeső tanya raktárjában, bebetonozva találták meg a 24 éve eltűnt kisfiú maradványait

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)