Zaklatás, ha felszólalsz a gyermekek megrontása ellen

Legalábbis Kanadában biztosan. Azért ítéltek el egy lelkipásztort, mert fellépett az ellen, hogy transzok rontsák meg a gyermekeket. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kanadában bűnösnek talált a bíróság egy lelkészt zaklatás vádjában, amiért tiltakozott a városi könyvtárban tartott drag queen mesedélutánok ellen. Derek Reimer lelkipásztort bűnösnek találták az óvadéki feltételek megszegésében is, amelyek megtiltották, hogy bármilyen LMBTQP-rendezvényen tiltakozzon.

Az egyik drag queen mesedélután támogatói egyébként szó szerint kidobták Reimert az egyik rendezvényről, őket mégsem vonták felelősségre. A lelkészt azonban igen, mert korábban eltiltották attól, hogy bármilyen LMBTQP-rendezvényre belépjen – írja a The Post Millenial hírportál.

A „drag queen story hour” olyan események, ahol úgy nevezett drag queenek olvasnak fel meséket a gyerekeknek. A drag queenek feltűnően sminkelt, extrém női ruhákba öltözött személyek, általában férfiak, lényegében transzvesztita előadók.

„Egy bíró ma bűnösnek talált zaklatás bűntettében, amiért kifejeztem a drag queen meseóra elleni tiltakozásomat egy könyvtárigazgatónak, aki az eseményt megrendezte. Azért, mert az interakciónkról készült videót feltettem a Facebookra, és azt mondtam, hogy visszajövünk (tiltakozni), ha a rendezvény folytatódik”

– mondta Reimer a LifeSiteNewsnak.

Reimer egyébként egy hajléktalanoknak segítő evangélikus szervezet lelkipásztora és vezetője, most akár két év börtönbüntetést is kaphat.

Korábban már többször letartóztatták az LMBTQP-lobbi elleni küzdelem miatt, egyszer pedig a furgonját keresztényellenes üzenetekkel és sátánista szimbólumokkal rongálták meg.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)