Szabadnapján kapta el a cigány ,,lótolvajt”

Egy Pest vármegyei főtörzsőrmester saját edzése helyett egy körözött bűnöző elfogását választotta! A hintalovas tolvaj menekülni próbált, de Vorsléger Ildikó rendőrnő nem hagyta annyiban – barátnőjével azonnal akcióba léptek, és sikeresen elfogták a két körözés alatt álló cigány suhancot Sződön!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vorsléger Ildikó főtörzsőrmester hétfő este barátnője társaságában épp az edzőterembe indult, amikor felfigyelt egy gyanúsan viselkedő biciklisre – aki mellesleg nem a napon barnult – a cigány suhanc a környező házak udvarát pásztázta. A tapasztalt rendőrnő nem hagyta figyelmen kívül a szokatlan viselkedést, és szemmel tartotta a fiatal férfit. Nemsokára látta, amint az illető egy ingatlan udvaráról egy hintalóval a kezében távozik.

Ekkor Vorsléger Ildikó azonnal akcióba lépett. Futni kezdett a tolvaj után, és felszólította, hogy álljon meg. A biciklis azonban nem törődött a figyelmeztetéssel, és tovább kerekezett. A rendőrnő azonban nem adta fel: barátnője autójába pattantak, és üldözőbe vették a menekülőt. Miután utolérték, Ildikó szolgálatba helyezte magát, és sikeresen elfogta a fiatalt, akit az erősítés kiérkezéséig visszatartott.

Mint kiderült, a 17 éves fiú ellen már több vagyon elleni bűncselekmény miatt is érvényben volt két körözés. A rendőrnő szemfülessége és gyors reagálása révén sikerült egy újabb bűncselekményt meghiúsítani, és egy körözött személyt kézre keríteni.

Vorsléger Ildikó példamutató fellépése ismét bebizonyította, hogy a rendőri hivatás nem ismer szabadnapot, és hogy a szolgálat minden körülmények között az első helyen áll.

Valahol felrobbantják, nálunk ellopják – Kábeltolvaj cigányok miatt csúszik egy Szlovákiából Magyarországra irányuló kőolajszállítás

(Szent Korona Rádió)