Kerepesen beindult a kábítószerpiac újra felosztása

Miután lecsaptak Kistarcsán a Telep utcán a terjesztőkre (kerepesi HÉV-megállóban egy-két fogyasztóra) a rendvédelmi szervek, megindult a “piac” újra elosztása, ami igen érdekes szituációkat teremt. Kerepesi információink szerint a helyzet nincs megoldva, csak történik egy kis átrendeződés.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ugyan, úgy tűnhet, hogy egy komolyabb hálózatot számolt fel a rendőrség a múlt heti akciójával, de a valóság az, hogy szabadlábon maradt több terjesztő, illetve, hogy a piaci igény nem szűnt meg, így az “ellátási lánc” is hamar visszaalakul, éppen ez zajlik. Folyamatosan érkeznek továbbra is Kerepesre a környékről és Budapestről (HÉV-vel, ami a híradások középpontjába került), akiknek egy része hoppon marad, de egy része megtalálja a saját forrását.

Van egy család, amelyik rafinált és egy magasabb terjesztőnek tekinthető. Gáspár Arnoldék családjáról van szó, akik már bekerültek a portálunk híradásaiba: a drogháború egyik csatájaként a konkurens család, Szántóék házát ostromolták meg. Az akkori felvételek itt tekinthetőek meg.

Ki tudja miért nem vitték el őket, talán, mert nem feltűnően csinálták, hanem ők középszintről az alsóbb terjesztőknek adták tovább a cuccot, közvetlen kiszolgálást nem végeztek. A Gáspár család keze így tiszta marad. De az átmeneti “hiányt” lehet úgy kezelik, hogy kénytelenek közvetlenül is kiszolgálni a gettót.

Szántóékat már elvitte egyszer a TEK miután gumilövedékes fegyverekkel való lövöldözéssel ünnepelték meg valamelyik puja ballagását. Azóta ők csak irigykedve figyelik a többi család ténykedését.

Sallai család sarja, Sallai Alex viszont átvette a szerepet a kistarcsai Telep utcában, ő a legújabb terjesztő.

A legérdekesebb szereplő Lakatos Krisztián Bojkesz, aki egy ismert terjesztő volt. Egyes cigányok véleménye alapján a lánya dobta fel a múlthét szerdán a Kistarcsán lekapcsolt Takit és feleségét. Lakatos polgárőrségnek álcázza magát éppen: a vevőkört nem engedi a konkurens Sallai családhoz vásárolni. Videókat tesz közzé, miszerint ő a rendteremtő, aki hazaküldi a vásárlókat. Lakatos lehet éppen nagyobb szintre lép: önmagát “roma polgárőrségnek” adja el, miközben más, tőle vásárló terjesztőkhöz irányítja a drogosokat.

Mint láthatjuk a kerepesi Gyár utca és a kistarcsai Telep utca dílerei egymással rivalizálnak, trükkös módszereket vetnek be, és hamarosan eldől, hogy ki lesz újra az úr Kistarcsa-Kerepes cigánytelepein. Az biztos, hogy nem utoljára írtunk a két település gettóproblémáiról.

(Szent Korona Rádió)

Ideje volt már: kerepesi dílerekre csaptak le a rendőrök

Kerepesi ötlet: Védett kocsi a HÉV szerelvényen

Exkluzív videó: Cigány drogkereskedő család ostromolta a konkurens családot Kerepesen