Felpörgette a Fidesz a mozgósítást

Fokozódik a választási hajrá: a Fidesz–KDNP „ötösbe kapcsol”, és megkezdi története legnagyobb EP-kampányát, iszonyat sok milliót elköltve rá. Menczer Tamás, a pártszövetség kommunikációs igazgatója bejelentette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is személyesen mozgósít, több millió háztartásba juttatva el üzenetét az aktivisták és nemlétező adatbázisuk segítségével.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ötösbe kapcsolt a Fidesz – jelentette be Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a rövidesen induló, a kampányhajrához kapcsolódó mozgósításról.

„Most jön a java, megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP kampányt” – fogalmazott a közösségi médiában feltöltött videójában Menczer Tamás.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója elmondta, hogy ötösbe kapcsolnak, így jön a mozgósítás. Kiemelte, hogy a mozgósításban részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök is.

Több millió háztartásba viszik a miniszterelnök levelét az aktivisták

– jelezte a kormánypárti politikus, hogy mindenkinek személyesen kívánják átadni a levelet. Menczer Tamás rámutatott: a kormánypárti aktivisták mindenkinek elmondják, hogy létfontosságú választás előtt állnak, ugyanis a tét háború vagy béke.

11 nap van hátra a választásokig, így minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk

– fogalmazott Menczer Tamás, hozzátéve, hogy várnak mindenkit a június 1-jei a Békemeneten.

Kendőzetlenül beszélt Kövér az újgenerációs fideszesek problémájáról

(Index nyomán Szent Korona Rádió)