Videóval: A HVIM egy döglött patkánnyal ajándékozta meg Niedermüllert a hivatalában

A HVIM egy eléggé unortodox akcióval fejezte ki a véleményét Niedermüller botrányos megnyilatkozásáról. Mint írják, mivel egy patkányra hasonlít leginkább, ezért kapja ezt az ajándékot….

“A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbentőnek tartja, hogy a balliberális, modern erők már olyan nyíltan harcolnak a magyarság és hagyományaink ellen, hogy arról beszélnek országos tévécsatornákban, hogy a “fehér, keresztény, heteroszexuális” családmodell rémisztő. A bocsánatkérés és lemondás helyett pedig meg is erősítik az álláspontjukat, miszerint elfogadhatatlannak tartják azt, hogy vannak még a normalitást követő törvények és intézkedések. Számukra elfogadhatatlan és mindenképpen “meghaladott”, hogy egy férfi és egy nő köthet csak házasságot. Niedermüller Péter és az őt mentegetők leleplezték magukat, hogy az ő társadalmi képük családellenes, magyarellenes és keresztényellenes. Nem gondoltuk volna, hogy a patkány évében, már januárban ellepik a médiát a patkányszerű, “rémisztő képződmények”.

Mivel exomorfológiai és minőségbeli hasonlóságot véltünk felfedezni a megengedhetetlen nyilatkozatot tevő Niedermüller Péter és a szóban forgó kártevő rágcsáló között, ezért úgy gondoltuk, hogy meglepjük egy ajándékkal a hivatalában: döglött patkányt vittünk neki, jelezvén, hogy ez az ő és elvtársainak a létrendi szintje. A csomagot a mai napon átadtuk a VII. kerület Polgármesteri Hivatalában egy hivatalos átadás során.

Kelt Székesfehérváron, a patkány évében, fergeteg havának végén a fehér, keresztény, heteroszexuális, nacionalista és hagyományhű jobboldali mozgalmunk nevében.”

A DK videója az esetről, amiben persze a “vészkorszakról” is szó esik…

 

(64 – Szent Korona Rádió)