Apu+Apa+Gyerekek=Család kampány – a HVIM harcol az adventre időzített provokáció ellen (videóval)

A HVIM jogi lehetőségek hiányában nem tett feljelentést a Háttér Társaság adventi időszakra időzített, családellenes plakátkampányával szemben, hanem több plakátot is olvashatatlanná tett, illetve letakart. A Mozgalom egyben az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához is fordult állásfoglalásért, mivel a kampány családellenes, így alaptörvény-ellenes is. A HVIM közleménye és az állásfoglalás kérése alább, akcióvideóval.


Közlemény:
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aggódva figyeli a társadalmat és a családokat romboló szervezetek zavartalanul folytatódó tevékenységét, ami az utóbbi fél évben még nagyobb fokozatra kapcsolt. Háborút indítottak a normalitás maradványaival szemben, céljuk a totalitárius liberalizmus létrehozása. Céljuk, hogy mindenkire ráerőltessék és normává tegyék a beteg gondolkozásukat, az egészséges, hagyományos felfogás írmagját is kiirtva, elnyomva és elüldözve.

A főváros több pontján családellenes (és így alaptörvény-ellenes) plakátok kerültek kihelyezésre a Háttér Társaság által, amelyeknek fő üzenete az, hogy “anyu és anya”, illetve “apu és apa” is nevelhet gyereket, és ők is “családot” alkotnak. A beteges kampányuk fő üzenete, hogy már több száz gyermeket nevelnek “azonos nemű párok”. Tehetik ezt a fajta deviáns propagandát kvázi “törvényesen”, ugyanis konkrét jogszabályba nem ütközik a cselekedetük, ezért mi sem tudtunk feljelentéssel élni.

Mozgalmunk azonban nem tűri a hagyományaink elleni támadást, nem tűrjük az adventi időszakra időzített provokációt és a család intézményének szétverését, a gyermekek megrontását és ezek népszerűsítését. A főváros több pontján festékkel festettük le a plakátokat, illetve takartuk le a buszmegállóban lévő, üvegbúra alattiakat. (Minden esetben vigyáztunk arra, hogy a festék csak a papír anyagú plakátban okozzon kárt, ezért vízalapú, lemosható festéket alkalmaztunk.) Szerintünk ez belefér a véleménynyilvánítás szabadságába, pláne egy ilyen súlyú kérdésben.

Mivel konkrét törvényi helybe nem, de alaptörvénybe ütközik a családellenes propaganda, ezért az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fordultunk állásfoglalásért. A Hivatal és bármilyen szerv állásfoglalásától és lépésétől függetlenül a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom folytatja a deviáns, társadalmat romboló, egyébként kimutathatóan Soros-szervezetek által pénzelt felforgatókkal szembeni harcot. Felszólítjuk az összes hazafias, magát jobboldalinak valló szervezetet, hogy küzdjön a hagyományainkért, az egészséges identitásunk megőrzéséért és minden erővel dolgozzon a Hazánk védelméért! Ne csak szólamokban, hanem tevőlegesen is küzdjünk együtt az LMBTQP lobbival szemben, vállalva annak minden földi következményét, mert hisszük, hogy az igazság képviselete szent kötelességünk, ami túlmutat az evilágiságon.

A Mozgalnunk nevében:
Barcsa-Turner Gábor és Kónyi-Kiss Botond

Közérdekű bejelentés és állásfoglalás kérése

Tisztelt Alapvető Jogok Biztosának Hivatala!

Minden egészséges, jóérzésű, a hagyományos értékeket szem előtt tartó ember megdöbbenéssel tapasztalja az LMBTQP szervezetek család- és gyermekellenes kampányát.

Bejelentéssel szeretnék élni és egyben állásfoglalást kérek a család intézménye elleni támadásról, aminek konkrét megnyilvánulása a legújabb, fővárosi metróhálózatban található plakátkampány, aminek szövege és üzenete alaptörvény-ellenes, alapjogokat sért, és így az Önök hivatalának kötelessége eljárni a helyzetben. A plakátot a Háttér Társaság jegyzi és az azonos neműek házasságát népszerűsíti, illetve az azonos neműek örökbefogadásáért küzd, mi több, azt állítja a plakát, hogy már több száz olyan “család” létezik, ahol azonos neműek gyermekeket nevelhetnek.

Magyarország Alaptörvényének L cikkelye kimondja, hogy “Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony.” Jogászokkal vizsgáltuk az ilyen és ehhez hasonló plakát ügyében tehető jogi lépéseket, de legnagyobb megdöbbenésükre az ilyesfajta, társadalomromboló, életellenes propaganda nem ütközik konkrét jogszabályba.

Jogi lehetőség hiányában, mi magunk több plakátot is megrongáltunk, mert úgy érezzük, hogy az állam nem lép fel kellően a családok védelmében, a társadalmi normákat romboló szervezetekkel szemben.

Kimondhatjuk, hogy az Alaptörvény ugyan védi elvben a családokat, de ez csak elvi állásfoglalásnak tekinthető és sem de iure, sem de facto nem ad védelmet. Nem védelmezi a társadalmat, a társadalom alapját képező családokat a negatív propagandával szemben, a felforgató (egyébként kimutathatóan Soros-alapítványok által pénzelt) szervezetekkel szemben.

Kérnék állásfoglalást a konkrét helyzetre vonatkozóan:
1. Hogyan akadályozható meg, hogy gyermekeket azonos nemű “párokhoz” adjanak örökbe, ami által sérül a gyermek joga az egészséges fejlődéshez és alapjaiban kérdőjeleződik meg a család, mint intézmény?
2. Hogyan akadályozható meg az ilyen szervezetek alaptörvény-ellenes (családellenes) tevékenysége, milyen jogi lehetőségek vannak? Jogi lehetőségek híjján, kezdeményezik-e a jogi szabályozását a területnek?

3. Hogyan kívánják védelmezni a közterületen közlekedő gyermekeket attól, hogy ilyen és ehhez hasonló plakátokat lássanak és ezáltal a nemi fejlődésükben kárt okozzanak?

Köszönöm előre is válaszukat:
Barcsa-Turner Gábor
Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, társvezető

A Háttér Társaság videóval is előállt a kampányuk során, amiben azt mutatják be, hogyan fosztják meg egy gyermek normális élethez való jogát azzal, hogy beteg emberek kezébe adják és úgy nő fel, hogy ez a normális, így ki tudja milyen lelki nyomorúságban fog ő is szenvedni később…. A videóhoz kattints ide, ha van gusztusod hozzá.

Kapcsolódó bejegyzések:
(64 – Szent Korona Rádió)