Akcióban a Betyársereg győri harcosai

A Győri Klán a Győrben található Budai úti Interspar parkolóban vigyázott az állampolgárok biztonságára. Harcosaink annak hírére mentek ki egy egyet sétálni, hogy egy győri családanyát és kisgyermekeit inzultálta egy 4-5 főből álló antiszociális viselkedésű cigány banda! Alább harcosaink beszámolója az esetről.

21981676_801630950023599_1372075668_o


A Győri Klán a Győrben található Budai úti Interspar parkolóban vigyázott az állampolgárok biztonságára. Harcosaink annak hírére mentek ki egy egyet sétálni, hogy egy győri családanyát és kisgyermekeit inzultálta egy 4-5 főből álló antiszociális viselkedésű cigány banda!

Klánunk 5 tagja volt a helyszínen. Miután törvénytisztelő magatartást mutatva végig sétáltunk az áruházban, illetve a parkolóban a biztonsági őrség egy tagja és a rendőrség is megjelent.

Minden lépésünket figyelték. Sajnos amikor családok biztonsága van veszélyben senki nem segít rajtuk, de mikor hazafiak tennének a biztonságért rögtön megjelenik a hatóság. Úgy látszik a cigányok mindent megtehetnek. Sajnos az elkövetők nem voltak a helyszínen.
Ha a jövőben bármi hasonló dolog történik a Betyársereg Győri Klánja mindig ott lesz!

Ne Bántsd a Magyart mert pórul jársz!


(Betyársereg)