Június 4. – Trianon Felvonulás

Lassan 100 éve írták alá a trianoni békediktátumot, de 2017-ben is van aktualitása a tiltakozó demonstrációnak.

 

Mozgalmunk 16. alkalommal fogja megszervezni Budapesten a Trianon Felvonulást. A nagyszabású esemény első megszervezése óta jelentősen megváltozott a magyar társadalom hozzáállása a kérdéskörhöz. Annak idején a puszta ismeretterjesztésnek is hatalmas jelentősége volt, hiszen rengeteg ember azzal sem volt tisztában, hogy az I. világháború lezárásakor feldarabolták az 1000 éve egységes Kárpát-medencét. Figyelemfelkeltő akcióink eredményeként sikerült olyannyira a köztudatba juttatni a témát, hogy kormányzati szinten is foglalkoznak a kérdéssel, igaz nem a megfelelő retorika alkalmazásával, de többé már nem megkerülhető.

A kétségtelen részeredmények ellenére azonban sem a felvonulás, sem a tiltakozó demonstrációk összessége nem vesztett aktualitásából, hiszen nincs olyan elszakított terület, ahol ne érné valamilyen negatív megkülönböztetés az őslakos magyarságot. Mozgalmunk két székelyföldi vezetője ellen indított aljas per csak a jéghegy csúcsa, de számtalan esetben fordul elő, hogy magyar anyanyelvű személyeket korlátoznak a nyelvhasználat terén, esetleg az oktatást, munkavállalást lehetetlenítik el.


Szeretnél olyan híreket olvasni, ahol garantáltan fel sem merül a politikai korrektség gyanúja? Kövesd a Harcosok Klubja Facebook oldalt!


 

Kétségtelen, hogy olyan időket élünk, amikor Európa nemzeteinek össze kell fogniuk a ránk leselkedő veszélyekkel szemben, de ez nem jelentheti az önfeladást. A közös múlt nevében, a közös földért folytatott küzdelemben a szövetség csak akkor lehet őszinte, ha az a kölcsönös tiszteleten alapul. A figyelemfelkeltés és tiltakozás kötelességünk mindaddig, amíg egyetlen magyar anyanyelvű személyt, vagy akár közösségeket hátrányos megkülönböztetés ér azon a földön, amit őseink vérükkel szenteltek meg.

Június 4-én állj be Te is a sorba és emeld fel a hangod a magyar identitás és élettér védelmében!


Fontosnak tartod a magyar identitás védelmét? Te is szeretnél tenni valamit a hazád érdekében? Csatlakozz a HVIM küzdelméhez most! – [email protected]


 

Időpont: 2017. Június 4. – 16:32
Helyszín: Felvonulási tér – Regnum Marianum Emlékkereszt

További információk hamarosan!

(Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – Mi Magunk – SZKR)