Toroczkai László előadása Szegeden

1485451733905

A Hatvannégy Vármegyei Ifjúsági Mozgalom (HVIM) szegedi tagszervezete a 2017-es évet egy belső előadássorozattal indította.

 

Az egységes szegedi nemzeti ellenállás kialakításában nagy szerepe van az önképzésnek, az eredményes megbeszéléseknek és a közös programoknak a szervezetek között. Erre építkezve zajlott le az első zárt körű előadás, melynek előadója nem más volt, mint a HVIM alapítója, Ásotthalom polgármestere és a Jobbik alelnöke, Toroczkai László.

1485451766296 (11)

Az irányított beszélgetés vezérfonalát természetesen az Európa mesterséges elárasztásával zajló migrációs válság és annak következményei szolgáltatták. Toroczkai László tapasztalatai segítségével sikerült egy egységes irányvonalat is meghatározni a tevékeny hazafias elkötelezettségű fiatalok között. Szó volt a modern kori szellemi hadviselés formáiról, és a nyugat-európai önfeladási modell ellenpólusának kialakításáról, a magyar hazafiak felelősségéről.

A 21. század végvári vitézeként is emlegetett Toroczkai lendületet adott a szegedi nacionalistáknak, hogy igenis készen kell állniuk a világ megváltoztatására a behódolás helyett!

Az előadás sikere is arra sarkallja a helyi vármegyéseket, hogy a zárt körű szellemi foglalkozásaik folytatódjanak.

(Szegedi HVIM – Mi Magunk – SZKR)

1701 Total Views 1 Views TodayBejelentkezés

Kövess minket!