Toroczkai László előadása Szegeden

A Hatvannégy Vármegyei Ifjúsági Mozgalom (HVIM) szegedi tagszervezete a 2017-es évet egy belső előadássorozattal indította.

 

Az egységes szegedi nemzeti ellenállás kialakításában nagy szerepe van az önképzésnek, az eredményes megbeszéléseknek és a közös programoknak a szervezetek között. Erre építkezve zajlott le az első zárt körű előadás, melynek előadója nem más volt, mint a HVIM alapítója, Ásotthalom polgármestere és a Jobbik alelnöke, Toroczkai László.

1485451766296 (clicks: 14)

Az irányított beszélgetés vezérfonalát természetesen az Európa mesterséges elárasztásával zajló migrációs válság és annak következményei szolgáltatták. Toroczkai László tapasztalatai segítségével sikerült egy egységes irányvonalat is meghatározni a tevékeny hazafias elkötelezettségű fiatalok között. Szó volt a modern kori szellemi hadviselés formáiról, és a nyugat-európai önfeladási modell ellenpólusának kialakításáról, a magyar hazafiak felelősségéről.

A 21. század végvári vitézeként is emlegetett Toroczkai lendületet adott a szegedi nacionalistáknak, hogy igenis készen kell állniuk a világ megváltoztatására a behódolás helyett!

Az előadás sikere is arra sarkallja a helyi vármegyéseket, hogy a zárt körű szellemi foglalkozásaik folytatódjanak.

(Szegedi HVIM – Mi Magunk – SZKR)