Liberális agyrém – migránsok megerőszakolták, mégis védi őket

Szándékosan hazudott a rendőrségnek az a fiatal aktivista lány, akit három migráns erőszakolt meg Mannheimben még az év elején. A baloldali német ifjúsági szervezet 24 éves szóvivője félt, hogy az eset után az illegális migránsokat rasszista támadás éri.

 

Selin Goren a német Die Linke ifjúsági szervezetének török származású aktivistáját, január elején támadta meg három migráns, akik orális szexre kényszerítették.

A lány a rendőrségen először hazudott az esetről. A rendőrségen azt állította, hogy kiraboltak és szándékosan elhallgatta, hogy a támadói arab, kurd valamint farsi nyelven beszéltek. Az őt ért nemi erőszakról sem tett említést. Gorent felháborította, hogy a német rendőrök megkérdezték tőle, hogy migránsok voltak-e az elkövetők.

Selin Goren
(clicks: 1) Selin Goren

Az eset után a Facebook oldalán azt hangsúlyozta, hogy Németország felelős a migránsok által elkövetett erőszakért, és nem pedig az illegális bevándorlók.

Elmondta, hogy azért nem tett feljelentést, mert attól tartott, hogy a migránsok rasszista támadások áldozataivá válhatnak.

Nem engedem, hogy a továbbiakban is ez történjen. Nem fogom tétlenül nézni, hogy rasszisták és aggódó polgárok téged problémaként lássanak. Nem te vagy a probléma.

– írta az eset után a közösségi médiában.

Végül barátnője beszélte rá, hogy vallja be az igazságot, aki attól tartott, még több lányt erőszakolhatnak meg a szabadlábon lévő migránsok.

Az eset nem egyedülálló

Körülbelül öt esztendeje egy szomáliai migráns megerőszakolta Karsten Nordal Haukent. A norvég fiatalember azonban a Szocialista Baloldali Párt tagjaként ma is meggyőződéses antirasszista.

A párttag a norvég állami tévének nyilatkozott egy olyan műsor keretében, amely mentális problémákkal és a lelki küzdelmekkel foglalkozik. Nordal Hauken nehezen dolgozta fel az esetet: gyógyszerhez, alkoholhoz és drogokhoz nyúlt, mégsem ez az áldozat legnagyobb baja, hanem az, hogy a mai napig bűntudat gyötri, furdalja a lelkiismeret.

Ugyanis az elkövető négy és féléves börtönbüntetés kapott a nemi erőszak miatt, majd Norvégia a szomáliai bűnözőt kiutasította. A férfi szerint ez olyan, mint amikor egy dühös apa végső bosszút áll azon, aki gyermekére támadt. Szerinte ez nem helyes. Nordal Hauken nehezen viseli el, hogy az erőszaktevő jövője sötét és bizonytalan lesz Szomáliában.

Úgy érzi, hogy ő a felelős az erőszakos migráns balsorsáért. Karsten Nordal Hauken máskülönben egy feminista férfi, de saját bevallása szerint heteroszexuális.

(Magyar Idők – Idegen Áradat – SZKR)