Nemzeti Majális: Toroczkai László hiánypótló előadása a migrációról

Egy szűk gazdasági érdekkör szándéka a nemzetállamok halála, a nemzeti öntudat elvesztése, mert rettegnek attól a kohéziós erőtől, amely egyedüli eszköze a kizsákmányoló pénzrendszer elleni küzdelemnek. Ezért szabadította Európára az illegális bevándorlást a Bilderberg-csoport agytrösztje. Toroczkai László mutatta be végvári küzdelmének hátterét, okait a Nemzeti Majálison.

Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere arra figyelmeztetett, az európai emberek többsége félreérti a migrációs válságot, ugyanis a sajtóból csak szűrt információkhoz juthatnak.

“Ez valójában egy régi probléma, ami nem a polgármesterségemmel kezdődött”– utalt néhány vad liberális híresztelésre.

Az Európai Unió külső határainál már korábban is létezett az illegális bevándorlás, Spanyolország Észak-Afrikában, Olaszország a Földközi-tengeren tapasztalhatta meg ezt a folyamatot, de már a 60-as, 70-es években megindult az EU-ba irányuló bevándorlás, pedig azt még a demográfia nem indokolta, pusztán csak egy Brüsszelben megszületett politikai szándék vezérelte ezt a letelepítést.

Toroczkai felidézte, még polgármesteri megválasztása előtt, 2012-ben találkozott először egy migránscsapattal; éppen gyermekeivel sétált a szegedi tanyavilágban. Szóba elegyedett a férfiakból álló csoport tagjaival, és válaszaikból megtudta, hogy tisztában voltak azzal, hogy hazánk Brüsszel nyomására változtatott az illegális bevándorlás jogszabályán – mert az EU szerint nem lehet bűncselekménynek nevezni a tudatos határsértést. Ha az illegális bevándorlás mögött nem lenne egy központi szándék, akkor azt képes lenne megállítani az Unió a külső határokon, magyarázta a településvezető.

“De mi lehet ennek az oka?”- szólította meg a szép számú hallgatóságát Toroczkai.

Kinek az érdekében?

Jól körülhatárolható, szűk gazdasági körök szándéka tükröződik emögött, olyanoké, akik az EU politikáját is képesek befolyásolni, válaszolta meg saját kérdését Toroczkai, aki meg is nevezte azt a szellemi agytrösztöt, amelynek az érdeke az illegális bevándorlás: ez pedig a Bilderberg-csoport.

„Ezeknek a multinacionális köröknek evidens érdeke, hogy ne független szuverén nemzetállamok létezzenek, hanem egy massza alkossa az EU-t” – figyelmeztetett Toroczkai, aki szerint ennek a folyamatnak az intézményesített hátterét jelentik a szabad kereskedelmi egyezmények, amelyek szintén a nemzetállamok jogait csorbítanák.

Toroczkai felidézte azokat a beszélgetéseket is, amelyeket nyugat-európai újságírókkal folytatott, mint mondta, ők mindig az igazságosságra hivatkoztak, és azt kérdezték tőle, hogy miért nem engedi be a menekülő tömegeket a határon?

„Azért mert nem voltak menekülő tömegek a határnál!”- utalt arra Toroczkai, hogy a határunkon tudatosan betörő bevándorlók 83 százaléka fiatal férfi volt. Ezzel kapcsolatban Ásotthalom első embere hangsúlyozta: aki becsönget hozzá, megvendégeli, de a betolakodót a középkori buzogányával fogadja.

Hamis mítosznak nevezte az egyenlősdit is, amellyel a kötelező érvényű menekültkvótát indokolják. Miközben nekünk be kell fogadni a nemzetállamok halálát jelentő bevándorlókat, addig a nagy-britanniai központú multi magyarországi alkalmazottja a töredékét keresi az angol béreknek.  Miért nem részesülhetünk valóban az egyenlőségből?

Toroczkai László pontokba szedte az illegális migráció fontos következményeit:

  • Megszűnnek a nemzetállamok. A nemzeti jellegű ellenállás, a nemzeti öntudat mindent felül tud írni. Enélkül nem harcolhatunk eredményesen a kizsákmányoló gazdasági elit ellen. Ezért érdeke Brüsszelnek, hogy eltűnjön ez a kohéziós erő, és csak anarchista, cél nélküli csoportok uralják az európai politikát.
  • Nem lehet integrálni hirtelen, rövid idő alatt beengedett több millió muszlim vallású embert, főleg úgy, hogy pontosan tudjuk, létezik egyfajta iszlámsovinizmus, egyfajta lenézés a keresztény Európával szemben. Ennek eredményeként párhuzamos társadalmak alakulnak, és alakultak ki Nyugat-Európában.
  • Véres társadalmi konfliktusokhoz vezethet, amelynek a terrorizmus csak egy formája. S ez már a mindennapok része, ott van a nyugati nagyvárosok iskoláiban, közterein – csak erről nem beszél a média.

Ugyanakkor – mondta Toroczkai – sok bevándorló pont a liberalizmus, az európai szabadosság miatt érkezik a kontinensre. Ők innának, night clubokba mennének, de ezeket az iszlám tiltja számukra otthon.

“Melyik a jobb az őslakosság számára, egy Kalifátus, vagy a posvány?”- érzékeltette ezt az ellentmondásos helyzetet a politikus.

Egy olyan végeláthatatlan folyamat, amelyet Toroczkai szerint csak zárt, börtönszerű táborokkal, illetve valóban hatékony határzárral lehet megállítani.

Végül elárulta azt is, hogy miért védi hazánk, és az Európai Unió külső határait.

“Az illegális bevándorlás azt a természetes rendet borítja föl, amelynek eltűnésével káosz, vér boríthatja el Európát; akár az iszlám, akár céltalan tömegek révén.”

(Alfahír-Idegen áradat-SZKR)