Újra diadalmaskodott a Betyársereg – Mihályfi Ákos aranyérmes Rómában!

Az európai Brazil Jiu Jitsusok számára egy kedvelt állomás a Római IBJJF Open, amelyen most a Betyársereg Bakonyi Klánjának oszlopos tagja Mihályi Ákos megmutatta a betyárok harci erejét és aranyérmet szerzett! Alább bajnokunk beszámolója. Gratulálunk Ákos! Nagyszerű eredmény!

ibjjf mihalyfi

“A felkészülés rendben ment. Az EB-re beletett munkámat, szintén tartottam, és a téli edzőtábor napi 3 edzése csak erősített. A nevezéseket figyelve hamar kiderült, hogy másodmagammal vagyok a korosztályomban. A verseny napján fitten indultunk a csarnokba. A szervezés kicsit hagyott kivetni valót maga után, 14.15-től volt kiírva a master korosztály, de részletezve nem volt a Master 1,2,3 így kétszer álltam neki a bemelegítésnek. Görög ellenfelet kaptam a ChekMatt iskolától. Picit alvósan álltam neki a meccsnek, de úgy gondolom, hogy az ellenfelem is hibázott, így én kerültem a kedvezőbb pozícióba a földön. Guard pass, side, pozíció váltások. Majd újabb pass, pozíciók. 11:0-ra vezettem már. Mesterem Max Carvalho a tatami széléről segített instrukcióival. A mérkőzést submission-al fejeztem be végül. Igaz egy mérkőzésem volt , de végre beérni látom a sok munkát.” – foglalta össze Ákos a pénteki versenynap eseményeit.

Aki még nem ismerné Mihályfi Ákost, a vele készült interjúnkból többet megtudhat róla Az eredményeiről pár szó: Világbajnoki bronzérem (az első Magyarországon), Európa bajnokságokon 1 ezüst és 3 bronzérem.

A két harcos az N1Tv, Betyárseregről készülő riportfilmjének forgatásán gyakorolt egy kicsit.

(Betyársereg, Ellenfelem.hu)