Tegnap még zsidóztunk, ma már muszlimozunk

A nemzeti oldal is beállt a nyugati propaganda-gépezetbe. A “minden muszlim terrorista” és az iszlámon való gúnyolódással nem vesszük észre, hogy Izrael és az USA érdekeit szolgáljuk. Természetesen el kell ítélni a terrort, de nem kell attól még ateista-materialista, vallásellenes szemléletet felvenni, vagy éppen a nyugati érdekeket kiszolgálni.

Megdöbbentő, ahogy az úgynevezett nemzeti oldal is mennyire manipulálható. Nemrégen még a palesztinok ügye melletti kiállások, a Hezbollah dicsőítése, Izrael politikájának elítélése, a 9/11 hazugsága és az USA közel-keleti “demokratikus” szőnyegbombázásának bírálata volt a meghatározó, mára pedig mindenki az iszlámot tekinti a fő ellenségnek, a muszlimokat teszi meg bűnösnek. Mindezt egy sikeres “PR-terrorakciónak” köszönhetően.

Az az elvileg legradikálisabb portál, amelyik nemrégen azt mutatta be, hogy az Iszlám Állam mennyire kreált szerveződés, és hogy a terroristákat izraeli kórházakban ápolják, mára minden muszlim terrorista és az iszlám vallást gyalázó, nagyon primitív “viccekkel” generál olvasottságot. Ezzel egyrészt az ateista-materialista (vallásellenes) szemléletet erősíti a nemzeti oldalon, aminek szellemi színvonala eddig is hagyott némi kívánni valót maga után, másrészt Izrael érdekeit szolgálja. És gyakorlatilag mindenki a Tel-Aviv-Washington tengelyen mozog, aki az iszlám világot tartja ezekben az időkben a legfőbb ellenségének.

Miről is van szó? Az “Iszlám Állam” nevezetű virtuális állam, egy tökéletes fogás. Ne mondja senki, hogy zavartalnul működhet egy ilyen terrorállam úgy, hogy már a világ összes országával összerúgták a port igen keményen, területük alig van és ki tudja hány fronton kénytelenek harcolni. Eközben az internetet kinyitva ömlik a brutálisabbnál, brutálisabb, kiváló minőségű propaganda gyanútlanul szörfözgetőre. Minden igaz rájuk nézve, amit az átlag emberrel próbáltak eddig elhitetlen a szélsőséges iszlamista terroristákról. Beletolják az arcodba, hogy tessék, valóban léteznek ezek a szörnyek, akik már a szeretett otthonodat veszélyeztetik azzal a céllal, hogy ne tudj többet fogyasztani, ne tudd élni a konzumidióta életedet, ami egyébként nemcsak iszlámellenes, de keresztény- és teljesen vallásellenes életvitel is.

IslamicState (clicks: 116)Merre is van Mekka? Az “Iszlám Állam” harcosai imádkozást imitálnak.

A név pedig tökéletes: Iszlám Állam. Mellékes, hogy a kezdetektől fogva létrehozott formációról van-e szó zsoldosok által, vagy csak hagyják működni és csak terelgetik. Hatásában ugyanaz: a palesztinokkal szimpatizáló, a közel-keleti kérdésbe be nem avatkozó, Izraelt egyre jobban bíráló Európát legyengíteni, illetve elvégeztetni velük a piszkos munkát. Ez a munka pedig nem más, mint a nyugati demokráciának, a nyugati életvitelnek még be nem hódolt iszlámvilágnak a fellazítása, megsemmisítése. A Nagy-Izrael létrehozásának ez a menete.

Ehhez a tervhez az kell, hogy egyrészt Európa kiszolgáltatott legyen, meg kell gyengíteni, például a mesterségesen generált bevándorlással, másrészt el kell fogadtatni az emberekkel, hogy miért mennek a bombázók, miért kell újabb hadat viselni, plusz, miért kell mindenféle szabadságjogot korlátozni, miért kell jobban megfigyelni az állampolgárokat. Ördögien “zseniálisak” ezért ezek a terrortámadások! A (volt) keresztények félnek, lemondanak minden jogukról, az iszlámot gyűlölik, a palesztinokkal már nem szimpatizálnak, Izrael politikáját megértik, a bombázásokat kívánják.

Kicsit bezavar a képbe, hogy a radikális iszlámot képviselő Hezbollah és Irán is megindult az Iszlám Állam ellen, de ezekről a fősodratú médiában alig esik szó, elbagatellizálva a különböző eredményeket. Oroszország szerepe pedig szintén nem tisztázott, ahogy Törökország is kérdéses, hiszen az is felvet pár kérdést, hogy miért állnak szóba az Iszlám Állammal, pusztán helyi kilengéseknek bélyegezve a határátkelőkön folyó üzleteket és a terroristák ki-be járkálását.

Ha valóban lenne önálló európai politika, és nem megzsarolt, behódoltatottak irányítanák az államokat, akkor az első lépésnek azonnal a migránsok visszatoloncolásának kellett volna lennie, az áradat megállításán kellett volna munkálkodni. Ehelyett már másnap bombázni kezdtek… A bevándorlók visszazavarásáról nemigen esik szó.

Általánosságban elmondható, hogy mi a média célja, nemcsak most, hanem úgy általában mindig: az emberek folyamatos bizonytalanságban és félelemben tartása. Jön az aszteroida, ami lehet becsapódik, lehet nem, gyilkosságok, bűnözés, terroristák, válságok, természeti katasztrófák és még hosszasan lehetne sorolni azokat az érvvé változott, egyébként a világ rendjéhez valamelyest hozzátartozó folyamatokat, amikkel szépen lehet építeni az orwelli világot. (Ehhez hozzátartozik, hogy ami a magyarság öntudatra ébredését szolgáló hír lehetne, azt elhazudják, hogy csak a rettegési faktor maradjon a hírben: például a cigánybűnözők brutális cselekedeteit vagy elhallgatják, vagy a hírekből kimarad az elkövetők származása, csak marad a gyilkosság, ami a félelem fenntartásához elég.)

És mi a tragédia ebben az olyan személyek, vagy portálok számára, akik nem akarnak elsúlytalanodni, tehát meg akarják tartani véleményformáló erejüket? Az, hogyha nem szolgálják ki ezt a tendenciát, akkor nem jönnek az olvasók, látogatók (szavazók). Ugyanis az emberek a Facebook-hírfogyasztásra, a szenzációhajhászásra lettek beállítva, illetve a minél primitívebb, ócskább és ízléstelen viccekre, kommentárokra. Minden megnyilatkozást a legalacsonyabb szintre kell belőni, és akkor biztos a siker.

Nem lehet fenntartani így azokat a médiafelületeket, amik egyébként értéket próbálnának átadni, mert nem kíváncsi rájuk a tömeg, még akkor sem, ha a túléléshez szükséges muníciót adná át számukra. Cirkusz és kenyér kell. Nagyon veszélyes az a játék – amire jómagam képtelen is vagyok-, hogy tudom, hogy mi az igazság egyes kérdésekben, de mégis a tömeg igényeit szolgálom ki, mondván, hogy majd engem követnek, és mivel követnek, majd megteszem a korrekciókat apró lépésenként. Ez egy illúzió, mert csak hiszem, hogy én vagyok felül, de igazából csak addig kellek én a tömegnek, amíg azt mondom, amit hallani akarnak, és az első korrekciónál pedig óriási pofonok fognak érni a csökkenő népszerűség által. Igazából a mai vezetők a leginkább vezetettek: a tömeg, a mainstream vélemény ereje tartja őket bilincsben, míg a legszabadabbak az igazságot képviselők.

Ajánlom a témában a következő cikkeket:
Bejelentkezés Párizsból: A terrorizmus elleni háború nem létezik (RT News megszólaltat egy elemzőt, ami szintén alternatív véleményt fogalmaz meg)

-A terrorizmus gyökere a világ rendjének felforgatása

Adalék:

(Barcsa-Turner Gábor – Szent Korona Rádió)