Hallgatás


Élő adás

SZKR Original: Hallgatása egyéb lejátszón keresztül .PLS fájl és .M3U file.

SZKR  Forrás: Hallgatása egyéb lejátszón keresztül .PLS file és .M3U file.

Élő rádióadásunkat közvetlenül a honlapról az alábbi flash és MS lejátszó segítségével hallgathatja.
Hivatalos csatornánkat(http://radio.szentkoronaradio.com:8048/listen.pls) a kedvenc zenelejátszó programjával (iTunes, XMMS, Amarok, Windows Media Player, Winamp stb.) is megnyithatja.

 

Rádióadásunk több mint százezer másik adóval együtt elérhető a TuneIn adatbázisából is.

 

 


Élő adás mobil eszközökön

Okostelefonon és tableten internetkapcsolat segítségével (WiFi / 3G / LTE stb.) bárhol kényelmesen hallgathatja a Szent Korona Rádiót, akár a vonaton ülve, autóban, parkban sétálva vagy sportolás közben. A mobil eszközökre az ingyenes TuneIn alkalmazást javasoljuk, mely szinte minden platformra elérhető. Telepítse a TuneIn appot, majd a keresőbe írja be a Szent Korona Rádió nevét és máris hallgathat minket.

 

Ledőlnek a határok. Az internetnek köszönhetően vételi területünk globálissá vállt, a föld szinte minden pontján hallható a tiszta magyar hang.

 

TuneIn letöltése okostelefonokra és tabletekre:

 

 


Podcast

 

Mi az a podcast?
A podcast az RSS-hírekhez hasonlóan működő szolgáltatás, ami segítségével a rádió műsorai off-line, azaz internetkapcsolat nélkül is meghallgathatók. Nagyon jól jön akkor, amikor lemarad egy remek műsorról, de üres óráiban szívesen meghallgatná.

 

Adja hozzá a Szent Korona Rádió podcast linkjét(http://feeds.feedburner.com/szentkoronaradio) a “podcatcher” alkalmazásához, vagy keressen rá a Szent Korona Rádió nevére az alkalmazásban és máris kedve szerint válogathat legutolsó műsoraink közül.

 

Ajánlott podcatcher alkalmazások:

 

iPhone / iPad: Apple Podcasts
Windows Phone: Podcasts!
Blackberry: Podcasts To Go

 

OSX: iTunes
Windows: MusicBee
Linux: Amarok / Rhythmbox
Webes lejátszó: Webes iTunes

 


Letöltések

 

A régebbi műsoraink megtalálhatók a Letöltések menüpont alatt. Az egyes műsorok külön-külön is letölthetők – töltse, hallgassa, terjessze őket bátran!