Összenő ami összetartozik – A P. Diddy-botrány és az aberrált, belterjes elit kapcsolata

Hosszú évek óta mondogatják egyesek, hogy egy beteg, pedofil, aberrált banda tartja kezében az egész amerikai showbizniszt. Ahogy ilyenkor szokás, idiótának és futóbolondnak tituláltak mindenkit, aki ezekről az ügyekről, akár csak sejtelmesen is szót ejtett. Most viszont olybá tűnik, hogy mégse voltak bolondok, a P. Diddy-botrány után ugyanis sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből- írja Ábrahám Róbert a Pesti Srácok oldalán.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nem volt az olyan túl régen, amikor Kanye West elkezdett fura dolgokat állítani a szupersztár ismerőseiről, akik között olyan  nevek tanyáznak, mint P. Diddy, Jay Z, vagy éppen Beyonce. Akkor még az volt a vélekedés, hogy szegény Kanye megbolondult, és bomlott elméje szüleménye, hogy ezeket az embereket irányítják, és ők maguk is áldozatok, akik idővel ugyanazt teszik másokkal, amit velük is tettek. A sugalmazás mögött a sikerért eladott lelkek, pedofil partik, és rituális sátánimádás sejlett fel. Ennyi az elméletekről, de nézzük mi az, ami valójában történik Amerikában.

Diddy botránya első körben bántalmazott, kényszerítést elszenvedett nőkről szólt. Később, már letartóztatása után előkerült 1000(!) üvegnyi babaolaj és egyéb síkosító, ami amennyire vicces, annyira egyértelművé tette, hogy azok a bizonyos elit partik, amelyeket Diddy évtizedeken keresztül rendezett meg a házában hírességekkel és befolyásos emberekkel, bizony – részben legalábbis – homoszexuális orgiák lehettek. Később az ügy tovább bonyolódott, miután kiszivárgott, hogy az ügyében fiú gyerekek (valóban gyerekek) is feltűntek, akik azt állítják, hogy a sikernek és a befutott producer figyelmének nagyon nagy ára volt. Ekkor az összeesküvés elméletek új szárnyra kaptak, többek között egy régi Justin Bieber videó miatt, amit a kanadai gyereksztár töltött még fel sok évvel ezelőtt saját YouTube- csatornájára, és amiben arról mesél, hogy nagyon kemény 48 órát töltött együtt Diddy-vel.

És akkor a fránya politika. Az amerikaiak tömegesen, de tényleg tömegesen kezdték el kikövetni a demokratapárt kedvenc sztárpárját, Jay Z-t és Beyonce-t, akiket azzal vádolnak, hogy tudnak és tudtak mindenről, ráadásul valamennyi az ő köreikbe tartozó korábban rejtélyes körülmények között elhunyt sztár haláláért is őket teszik felelőssé. A közösségi médiában pedig azonnal két trend is született, az egyik a “még csak gyerekek voltak” hashtag, a másik a “She Knows” ami egyrészt utalás arra, hogy a sztárpár érintett, másrészt egy szójáték Jay Z és Beyonce polgári nevének összeolvasztásáról, illetve egy korábbi J. Cole dal, mely témájában is idevág.

Ezzel egyidőben szárnyra kapott az a pletyka is, hogy Diddy azért úszhatta meg eddig a mocskos dolgait, mert jó kapcsolatot ápolt Obamával, aki mellett kampányolt is, ahogyan Jay Z és Beyonce is. Egy biztos. Valami elkezdődött Amerikában, és figyelvén az eseményeket, jó páran dőlhetnek még be a dominószerű botrányba. Ami viszont különös magyar szemmel, hogy az amerikai sajtó legyen az bármely oldalhoz köthető, nem hallgatja agyon az ügyet és mosdatni sem próbál, ahogy nálunk tették és teszik például Osváth Zsolt és Lakatos Márk kapcsán.

Ezúttal egy néger rapper üzemeltetett egy „Epstein-villát”

Újszülöttekről készített gyermekpornó miatt közmunkára ítélték a drag queent

( Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)